Ταινίες στην τηλεόραση (18/5): «Απόλλων 13», «Old boy», «Robocop»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (18/5). 

Ταινίες στην τηλεόραση (18/5): «Απόλλων 13», «Old boy», «Robocop»

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Old boy». Ο Τζο πέφτει θύμα απαγωγής και κρατείται φυλακισμένος για 20 χρόνια στην απομόνωση, χωρίς να γνωρίζεται ούτε από ποιόν έχει απαχθεί, ούτε γιατί.

Όταν, κάποια στιγμή, θα αφεθεί ελεύθερος θα αναζητήσει τον απαγωγέα του γεμάτος δίψα για εκδίκηση, ενώ στην πορεία θα ανακαλύψει ότι είναι ακόμα μπλεγμένος στα δίχτυα μιας απίστευτης απάτης.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 95 λεπτά

Σκηνοθεσία: Σπάικ Λι

Παίζουν: Τζος Μπρόλιν, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Σάμιουελ Τζάκσον, Σάρλοτ Κόπλεϊ, Μάικλ Ιμπεριόλι

Στις 23:30 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Robocop». Στο Ντιτρόιτ του 2028 ο οικογενειάρχης και αδιάφθορος αστυνομικός Άλεξ Μέρφι τραυματίζεται θανάσιμα, δίνοντας στην αδίστακτη πολυεθνική OmniCorp την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα ανθρώπινο ρομπότ-υπερασπιστή του νόμου και να αστυνομεύσει μ’ αυτόν τον τρόπο ολόκληρες τις ΗΠΑ.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 118 λεπτά

Σκηνοθεσία: Χοσέ Παντίλα

Παίζουν: Άμπι Κόρνις, Γκάρι Ολντμαν, Μάικλ Κίτον, Τζόελ Κίναμαν

Ένα τέταρτο πριν τις 02:00 το Star θα δείξει την ταινία «Απόλλων 13». Ο Τζιμ Λόβελ, ο Φρεντ Χέιζ και ο Τζακ Σουίγκερτ αποτελούν το πλήρωμα του διαστημόπλοιου «Απόλλων 13». Προορισμός: η Σελήνη.

Το ταξίδι τους θα πάρει δραματική τροπή όταν, λόγω μηχανικής βλάβης, το διαστημόπλοιο θα κινδυνέψει να χαθεί στο Διάστημα. Το προσωπικό του Κέντρου Ελέγχου θα ξεκινήσει μια αγωνιώδη προσπάθεια για τη διάσωση των τριών αστροναυτών και την επιστροφή του «Απόλλων 13» στη Γη.

Έτος: 1995

Διάρκεια: 127 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ

Παίζουν: Τομ Χανκς, Κέβιν Μπέικον, Μπιλ Πάξτον, Εντ Χάρις, Γκάρι Σίνιζ.