Ταινίες στην τηλεόραση (17/5): «Ο απίστευτος Μπαρτ», «Captain America 2»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση τη Δευτέρα (18/5).

Ταινίες στην τηλεόραση (17/5): «Ο απίστευτος Μπαρτ», «Captain America 2»

Στις 23:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Captain America 2». Δύο χρόνια μετά τη Μάχη της Νέας Υόρκης, που άλλαξε τη ζωή του ριζικά, ο Στιβ Ρότζερς προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα. Η συνεργασία του με την ομάδα Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α. του δίνει νέες προοπτικές, υπό την καθοδήγηση του Νικ Φιούρι. Σύντομα θα κληθεί να αναλάβει μια νέα αποστολή, σε συνεργασία με τη Νατάσα Ρομανώφ, γνωστή ως Black Widow, προκειμένου να αντιμετωπίσουν έναν πανίσχυρο αλλά και απρόβλεπτο εχθρό.

Τα πράγματα, ωστόσο, περιπλέκονται, τη στιγμή που διαπιστώνει ότι η Νατάσα Ρομανώφ ακολουθεί δική της ατζέντα στη διάρκεια της αποστολής. Όταν, όμως, στο προσκήνιο εμφανιστεί ο Winter Soldier, μια σκοτεινή μορφή από το παρελθόν του Στιβ Ρότζερς, τα πατριωτικά αντανακλαστικά του Captain America δεν θα αργήσουν να χτυπήσουν, προκαλώντας ένα επικό χάος που θα κλονίσει όλες τις ισορροπίες.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 125 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άντονι Ρούσο, Τζο Ρούσο

Παίζουν: Κρις Έβανς, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σεμπάστιαν Σταν, Άντονι ΜακΚι, Κόμπι Σμάλντερς, Φρανκ Γκρίλο, Έμιλυ Βαν Καμπ, Χέιλι Άτγουελ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Σάμιουελ Τζάκσον

Στις 02:00 το Star θα δείξει την ταινία «Ο απίστευτος Μπαρτ». Το εκπληκτικό δίδυμο, Μπαρτ Γουόντερστόουν και Άντον Μάρβελτον, έχουν ένα σόου στο Λας Βέγκας που τους έκανε αρκετά διάσημους. Αλλά το βασικό συστατικό στο οποίο στηρίζεται το σόου τους - η φιλία τους - δυστυχώς στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Ο ένας μισεί τον άλλον. Ο Άντον θέλει να αλλάξει λίγο την παράσταση αφού εδώ και καιρό είναι η ίδια, αλλά ο Μπαρτ είναι αμετανόητος. Ο εγωισμός του Μπαρτ θα καταστρέψει τη φιλία τους και θα ρίξει την καριέρα τους στα πατώματα.

Η μόνη σωτηρία είναι να παραμερίσει τον εγωισμό του ο Μπαρτ και αυτό θα γίνει μόνο όταν θυμηθεί το λόγο για τον οποίο αγάπησε τη μαγεία. Δυστυχώς όμως, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, αφού ένας μάγος του δρόμου, ονόματι Στιβ Γκρέι, θα κάνει ακραία τρικ, έτσι ώστε να φτάσει στην κορυφή και να "εκθρονίσει" τους ανταγωνιστές του.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντον Σκαρντίνο

Παίζουν: Ολίβια Γουάιλντ, Στιβ Μπουσέμι, Στιβ Καρέλ, Μέισον Κουκ, Τζιμ Κάρεϊ