Ταινίες στην τηλεόραση (15/5): «Deadpool», «Γαμπρός από το Λονδίνο», «Εκτός ορίων 2»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (15/5).

Ταινίες στην τηλεόραση (15/5): «Deadpool», «Γαμπρός από το Λονδίνο», «Εκτός ορίων 2»

Στις 21:30 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Γαμπρός από το Λονδίνο». Ο Κώστας εργάζεται στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών του πατέρα της Μπέτυ, που του έχει ιδιαίτερη εκτίμηση και συμπάθεια και προσπαθεί να τον πείσει να παντρευτεί την κόρη του. Αλλά τόσο εκείνος όσο και εκείνη δε φαίνεται να έχουν κάποια τέτοια επιθυμία.

Με τα πολλά, για να τον ξεφορτωθούν, δέχονται την πρόταση του πατέρα της να αρραβωνιαστούν, ελπίζοντας ότι με τον καιρό θα τα καταφέρουν να αλλάξουν την κατάσταση. Έτσι κάποια μέρα, ο Κώστας συναντά τη Μαίρη, που μετά από έναν άτυχο έρωτα με έναν Εγγλέζο, αποπειράται να αυτοκτονήσει, πέφτοντας στις γραμμές του Ηλεκτρικού τρένου. Την τελευταία στιγμή τη σώζει.

Οι δυο τους ερωτεύονται αλλά το πρόβλημα είναι ο πατέρας της Μαίρης πείσμα το έχει βάλει , σώνει και καλά, να την παντρέψει μ’ έναν εγγλέζο. Αποφασίζει λοιπόν να φορέσει μια περούκα αλά «Μπητλς», να παραστήσει τον λονδρέζο στον πατέρα της και να αρραβωνιαστούν. Έτσι ο Κώστας τώρα πια έχει δυο αρραβωνιάστηκες. Από δω και πέρα αρχίζουν οι εξωφρενικές του περιπέτειες που θα καταλήξουν, φυσικά, σε αίσιο τέλος.

Έτος: 1967

Διάρκεια: 74 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Νόρα Βαλσάμη, Περικλής Χριστοφορίδης, Ελένη Ζαφειρίου, Χρήστος Δοξαράς, Καίτη Ιμπροχώρη, Γιώργος Τσιτσόπουλος

Στις 22:50 το Star θα δείξει την ταινία «Deadpool». Ο Ουέιντ Ουίλσον είναι ένας πρώην πράκτορας των Ειδικών Δυνάμεων και νυν μισθοφόρος, ο οποίος, όταν μαθαίνει ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια, ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί με την κοπέλα του, Βανέσα.

Μη έχοντας άλλες επιλογές, αποφασίζει να δοκιμάσει ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα για να θεραπευθεί, όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως περίμενε και το πείραμα τον αφήνει παραμορφωμένο, φυλακισμένο, αλλά και με την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα! Παρόλο, που καταφέρνει να αποδράσει από το εργαστήριο-φυλακή, όπου έγινε το πείραμα, ο Ουέιντ δεν τολμά να προσεγγίσει και πάλι τη Βανέσα και απομένει χωρίς ίχνος της παλιάς του ζωής.

Οπλισμένος με νέες ικανότητες και μία σκοτεινή, διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, υιοθετεί το alter ego Deadpool και αποφασίζει να κυνηγήσει τον άνδρα, που κατέστρεψε τη ζωή του.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 100 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τιμ Μίλερ

Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακαρίν, Εντ Σκρέιν, Τζίνα Καράνο

Δέκα λεπτά μετά το Open TV θα προβάλει την ταινία «Εκτός ορίων 2». Ο αρχηγός της κινεζικής μαφίας αφαιρεί την καρδιά του Τσεβ Τσέλιος και την αντικαθιστά με μια επαναφορτιζόμενη.

Εκείνος πρέπει να τη βρει και να την πάρει πίσω εγκαίρως, φορτίζοντας τακτικά τη δική του για να συνεχίσει να λειτουργεί.

Έτος: 2009

Διάρκεια: 96 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μαρκ Νέβελντιν, Μπράιαν Τέιλορ

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Έιμι Σμαρτ, Κλίφτον Κόλινς, Μπάι Λινγκ.