Netflix: Έρχεται η 2η σεζόν του «Ragnarok» (vid)

Η σειρά φαντασίας από τη Νορβηγία κέρδισε τις εντυπώσεις - Έρχεται η 2η σεζόν στο Netflix - Δείτε το trailer του «Ragnarok». 

Netflix: Έρχεται η 2η σεζόν του «Ragnarok» (vid)

Πάει ένας χρόνος από την πρεμιέρα του “Ragnarok” του Netflix, τη σειρά φαντασίας και μυστηρίου που έμελλε να γίνει μεγάλο ‘hit’ στην κοινότητα, έχοντας λάβει μάλιστα καλές κριτικές από τα μέσα. Τώρα, η streaming υπηρεσία άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά της και έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της 2ης σεζόν, που δε θα περιμένετε πολύ για να την παρακολουθήσετε.

Όπως έγινε γνωστό, το νέο κεφάλαιο θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαίου και φυσικά θα δούμε ξανά τον Magne, να αγωνίζεται κατά των γιγάντιων εχθρών, ενώ παράλληλα προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τις ανεξέλεγκτες θεϊκές δυνάμεις του αδελφού του. Ο Magne θα συνεχίσει να αναζητά απαντήσεις και συμμάχους με την 2η σεζόν, καθώς το μυθικό χάος παραμονεύει σε όλη την πόλη.

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από τη σκανδιναβική μυθολογία και η υπόθεση θα εξελίσσεται σε μια μικρή νορβηγική πόλη στην οποία συμβαίνουν ανεξήγητα καιρικά φαινόμενα και οι κάτοικοι ανησυχούν ότι έρχεται ένα δεύτερο Ragnarok, δηλαδή η μάχη για το τέλος του κόσμου. Η 2η σεζόν του Ragnarok αναμένεται να προβληθεί στις 27 Μαΐου. Δείτε το πρώτο teaser μέσα από τον player παρακάτω.

Πηγή: unboxholics