Ταινίες στην τηλεόραση (11/5): «Έρωτας και φιλίες», «The gunman», «The terminal»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (11/5). 

Ταινίες στην τηλεόραση (11/5): «Έρωτας και φιλίες», «The gunman», «The terminal»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «The terminal». Ο Βίκτορ Ναβόρσκι, φτάνοντας στο αεροδρόμιο JFK, πληροφορείται ότι η χώρα του βρίσκεται σε εμφύλιο και το διαβατήριό του δεν ισχύει πια.

Παγιδευμένος στο χώρο τράνζιτ του αεροδρομίου προσπαθεί να επιβιώσει με διάφορες δουλειές, φλερτάρει μάλιστα μια αεροσυνοδό, αποτελώντας τον καθημερινό εφιάλτη του υπευθύνου ασφαλείας του αεροδρομίου.

Έτος: 2004

Διάρκεια: 129 λεπτά

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

Παίζουν: Τομ Χανκς, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Στάνλεϊ Τούτσι

Στις 23:10 ο Alpha θα δείξει την ταινία «The gunman». Ένας απόστρατος των Ειδικών Δυνάμεων, που υποφέρει από μετατραυματικό στρες, προσπαθεί να ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής του, αφού προηγουμένως ταξιδέψει από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη, και διασχίσει την Ευρώπη για να καθαρίσει το όνομα του.

O διαπεραστικός ήχος της σφαίρας ακούγεται μέσα από την κάννη. Φύλακες ασφαλείας βγαίνουν οπλισμένοι από τα οχήματα τους. Σε ένα κοντινό ξενοδοχείο, ένας άντρας αφήνει το όπλο του και φεύγει από το δωμάτιο. Σύντομα τα δελτία ειδήσεων κατακλύζονται με την είδηση της δολοφονίας του Υπουργού Ενέργειας- είναι η αρχή του εμφύλιου και της γενοκτονίας.

Ο Τζιμ Τεριέ βοηθάει τους κατοίκους ενός αφρικανικού χωριού να έχουν πόσιμο καθαρό νερό. Ενώ σκάβει ένα πηγάδι, τρεις οπλισμένοι άντρες τον αναζητούν στο χωριό- είναι εκεί για να τον σκοτώσουν. Ταξιδεύει πρώτα στο Λονδίνο για να συναντήσει τον παλιό του φίλο Στάνλεϋ, και μαζί να ανακαλύψουν ποιοι τον επικήρυξαν.

Όλα καταλήγουν στο παρελθόν του. Πριν 8 χρόνια, ο Τεριέ και οι συνεργάτες του είχαν πληρωθεί για να εκτελέσουν τον Υπουργό Ενέργειας του Κονγκό. Ως ο άνθρωπος που πάτησε τη σκάνδαλη, αναγκάστηκε ν’ αφήσει τη χώρα αμέσως. Επόμενη στάση Βαρκελώνη, για να αναζητήσει τον ίδιο τον άνθρωπο που τον προσέλαβε, αλλά και για να συναντήσει τυχαία τον έρωτα της ζωής του που αναγκάστηκε ν’ αφήσει πίσω.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 105 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πιερ Μορέλ

Παίζουν: Ίντρις Έλμπα, Σον Πεν, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μαρκ Ρίλανς, Ρέι Γουίνστον, Μελίνα Μάθιους, Τζασμίν Τρίνκα

Ένα τέταρτο μετά τις 02:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Έρωτας και φιλίες». Στην Αγγλία του 18ου αιώνα, η χήρα Σούζαν Βέρνον, μια δυναμική και όμορφη γυναίκα, εγκαθίσταται προσωρινά στην έπαυλη των πεθερικών της, επιδιώκοντας να αποφύγει τα σχόλια για τη ζωή της αλλά και να εξασφαλίσει έναν καλό γαμπρό, τόσο για τον εαυτό της όσο και για τη νεαρή κόρη της.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 87 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γουΐτ Στίλμαν

Παίζουν: Κέιτ Μπέκινσεϊλ, Κλόι Σεβινί, Ξαβιέρ Σάμιουελ, Μόρφιντ Κλαρκ.