Ταινίες στην τηλεόραση (10/5): «Υποψίες», «Ηλίθιος και πανηλίθιος 2», «Θεωρίες εγκλήματος»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση τη Δευτέρα (10/5). 

Ταινίες στην τηλεόραση (10/5): «Υποψίες», «Ηλίθιος και πανηλίθιος 2», «Θεωρίες εγκλήματος»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Υποψίες». Μετά το θάνατο του πατέρα του, ο Κέιλ κλείνεται στον εαυτό του και τσακώνεται με όλους, καταλήγοντας σε κατ' οίκον περιορισμό. Παρακολουθώντας τους γείτονες, είναι σίγουρος ότι ένας από αυτούς είναι serial killer.

Έτος: 2007

Διάρκεια: 104 λεπτά

Σκηνοθεσία Ντι Τζέι Καρούζο

Παίζουν: Σάια ΛαΜπέφ, Ντέιβιντ Μορς, Κάρι Αν Μος, Σάρα Ρέμερ

Δύο ώρες μετά ο Alpha θα δείξει την ταινία «Ηλίθιος και πανηλίθιος 2». Ο Λόιντ και ο Χάρι μπαίνουν σε νέες περιπέτειες, καθώς ανακαλύπτουν ότι ο τελευταίος έχει μια κόρη που δεν γνώριζε και ξεκινούν μαζί ένα τρελό ταξίδι για να τη βρουν και να την πείσουν να του σώσει τη ζωή δωρίζοντάς του… το νεφρό της!

Έτος: 2014

Διάρκεια: 109 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μπόμπι Φάρελι, Πίτερ Φάρελι

Παίζουν: Τζιμ Κάρεϊ, Τζεφ Ντάνιελς, Ρομπ Ρίγκλ, Λόρι Χόλντεν, Ρέιτσελ Μέλβιν, Στιβ Τομ

Στη 01:15 το Star θα προβάλει την ταινία «Θεωρίες εγκλήματος». Ο Ρίτσαρντ και ο Τζάστιν, συμμαθητές του γυμνασίου με υψηλό δείκτη IQ και οι δύο, δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο για να διαπράξουν φόνο.

Παρόλα αυτά επιλέγουν ένα τυχαίο θύμα και ενοχοποιούν για τη δολοφονία του, τον Ρέι, γνωστό ντίλερ ναρκωτικών, καθότι οι αστυνομικές αρχές θα είναι πιο εύκολο να υποψιαστούν τον τελευταίο παρά δύο γυμνασιόπαιδα.

Την υπόθεση όμως αναλαμβάνουν η δυναμική αστυνομική ντετέκτιβ Κάσι Μεριγουέδερ με τον καινούριο συνάδελφό της Σαμ Κένεντι και ένα απρόβλεπτο κυνήγι γάτας – ποντικού μόλις αρχίζει.

Έτος: 2002

Διάρκεια: 111 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μπάρμπε Σρέντερ

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Μπεν Τσάπλιν, Ράιαν Γκόσλινγκ, Μάικλ Πιτ, Κρις Πεν