Ταινίες στην τηλεόραση (8/5): «Το δόλωμα», «Η εμμονή», «Φιλενάδες»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (8/5). 

Ταινίες στην τηλεόραση (8/5): «Το δόλωμα», «Η εμμονή», «Φιλενάδες»

Στις 21:30 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Το δόλωμα». Ο Μπάμπης, μικροαπατεώνας και χαρτοκλέφτης, με αριστοκρατικό παρουσιαστικό, αποφασίζουν με το φίλο του, τον Μάνθο, να πάνε στη Ρόδο, νησί που μαζεύει υψηλής στάθμης τουρισμό, για να κλέψουν στα χαρτιά πλούσιους που θα πέσουν στα δίχτυα τους. Μα για να πετύχει το κόλπο χρειάζεται και κάποιο δόλωμα.

Το δόλωμα είναι η πολύ όμορφη Καίτη, χορεύτρια και τραγουδίστρια σε καμπαρέ της Τρούμπας, που την εμφανίζουν σαν αδελφή του Μπάμπη, χήρα και με πολλά λεφτά. Προτού όμως γίνουν τα παραπάνω, την εκπαιδεύουν κατάλληλα για να μάθει να συμπεριφέρεται σαν κυρία του καλού κόσμου. Έτσι λοιπόν η Καίτη μορφώνεται και ψαρεύει τους αφελείς πλούσιους.

Έτος: 1964

Διάρκεια: 93 λεπτά

Σκηνοθεσία - Σενάριο: Αλέκος Σακελλάριος

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Ντίνος Ηλιόπουλος, Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Ανδρέας Μπάρκουλης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Περικλής Χριστοφορίδης, Κώστας Νάος, Νίκος Φέρμας, Αθηνόδωρος Προύσαλης.

Στις 22:50 το Star θα δείξει την ταινία «Φιλενάδες». Η ζωή της Άνι, επαγγελματική και προσωπική, πάει από το κακό στο χειρότερο. Όταν μαθαίνει όμως ότι η καλύτερη της φίλη παντρεύεται, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να είναι η καλύτερη κουμπάρα του κόσμου.

Τελικά, αυτό αποδεικνύεται αρκετά περίπλοκο καθώς θα πρέπει να συνεργαστεί με τις άλλες, αλλοπρόσαλλες φιλενάδες της νύφης, οι οποίες διεκδικούν επίσης τον τίτλο της καλύτερης παρανύμφου, κάνοντας τη ζωή της Άνι ακόμα πιο δύσκολη.

Έτος: 2011

Διάρκεια: 119 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πολ Φιγκ

Παίζουν: Κρίστεν Γουΐγκ, Μάγια Ρούντολφ, Ρόουζ Μπερν, Μελίσα Μακ Κάρθι

Δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα το Mega θα προβάλει την ταινία «Η εμμονή». Τί θα έκανες αν ό,τι γνώρισες, ό,τι πίστεψες, ό,τι αγάπησες δεν υπήρξε ποτέ; Η Τέλι Παρέτα καταφεύγει σε ψυχιατρική βοήθεια για να ξεπεράσει την απώλεια του 8χρονου γιου της σ’ ένα αεροπορικό ατύχημα.

Προς μεγάλη της έκπληξη, ο ψυχίατρος ισχυρίζεται ότι ο γιος της δεν υπήρξε ποτέ και ότι τα οκτώ χρόνια αναμνήσεων είναι αποκύημα της φαντασίας της! Η Τέλι θα γνωρίσει έναν πατέρα με παρόμοια εμπειρία και μαζί θα προσπαθήσουν να αποδείξουν την ύπαρξη των παιδιών τους.

Έτος: 2004

Διάρκεια: 87 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Ρούμπεν

Παίζουν: Τζούλιαν Μουρ, Γκάρι Σινίζ, Ντόμινικ Γουέστ