Ταινίες στην τηλεόραση (6/5): «Ημερολόγιο φόνων», «Fantastic four», «Λούφα και παραλλαγή»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (6/5).

Ταινίες στην τηλεόραση (6/5): «Ημερολόγιο φόνων», «Fantastic four», «Λούφα και παραλλαγή»

Στις 21:00 το Mega θα προβάλει την ελληνική ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο». Εικοσιένα χρόνια μετά την μεγάλη επιτυχία της ταινίας «Λούφα και παραλλαγή» ο Νίκος Περάκης επανέρχεται με μια στρατιωτική κωμωδία με θέμα τον Ελληνικό στρατό και τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου.

Μια παρέα φαντάρων στην ακριτική αλλά και τουριστική Κω, συνδυάζει την στρατιωτική πειθαρχία, την καλοκαιρινή ραστώνη και το στρες μιας αναπόφευκτης πολεμικής σύρραξης. Το παραθεριστικό αντίπαλο δέος του γειτονικού Bodrum, οι Τουρκάλες καλλονές που επιβαίνουν στην θαλαμηγό Ege Guseli και η ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση των Ελλήνων φαντάρων δημιουργούν μια εκρηκτική κωμωδία με δραματικές στιγμές και αισιόδοξη έκβαση.

Έτος: 2005

Διάρκεια: 111 λεπτά

Σκηνοθεσία: Νίκος Περάκης

Παίζουν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιώργος Σεϊταρίδης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ορφέας Αυγουστίδης, Βίκυ Καγιά, Απόστολος Τότσικας, Σωκράτης Πατσίκας, 'Ανθιμος Ανανιάδης

Τα μεσάνυχτα ο Alpha θα δείξει την ταινία «Fantastic four». Μια ομάδα ευφυών και φιλόδοξων νεαρών επιστημόνων συναντιέται στο πρωτοπόρο Ινστιτούτο Μπάξτερ και προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα το ταξίδι σε άλλη διάσταση. Μόνο που η προσπάθειά τους κρύβει κινδύνους που δεν είχαν φανταστεί.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 89 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζος Τρανκ

Παίζουν: Μάιλς Τέλερ, Τζέιμι Μπελ, Κέιτ Μάρα, Τόμπι Κέμπελ, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Ρεγκ Ε. Κάθεϊ, Τιμ Μπλέικ Νέλσον

Ένα τέταρτο μετά το Star θα προβάλει την ταινία «Ημερολόγιο φόνων». Στο Λονδίνο του 1880, μια σειρά αποτρόπαιων φόνων σοκάρει την κοινή γνώμη, με τους κατοίκους να είναι πεπεισμένοι πως η τρομακτική αγριότητα αυτών των πράξεων δεν μπορεί παρά να αποδοθεί μόνο σε ένα σκοτεινό, μυθικό πλάσμα, γνωστό ως «Golem».

Όταν ένας αστυνομικός επιθεωρητής της Σκότλαντ Γιάρντ αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση, θα συνειδητοποιήσει πως πολλές φορές η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο τρελή φαντασία.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 99 λεπτά

Σκηνοθεσία: Χουάν Κάρλος Μεντίνα

Παίζουν: Ντάγκλας Μπουθ, Μπιλ Νάι, Ολίβια Κουκ, Ντάνιελ Μέις, Μαρία Βαλβέρδε.