Ταινίες στην τηλεόραση (25/4): Η γυνή να φοβήται τον άνδρα, Φυλακές του γαλαξία 2, Η εκτελέστρια

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Κυριακή (25/4).

Ταινίες στην τηλεόραση (25/4): Η γυνή να φοβήται τον άνδρα, Φυλακές του γαλαξία 2, Η εκτελέστρια

Στις 21:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Φυλακές του γαλαξία 2». Η πιο διάσημη αυτοσχέδια οικογένεια των απροσάρμοστων, περιθωριακών, αλλά αξιαγάπητων τύπων του Γαλαξία, εξακολουθεί να περιφέρεται στο σύμπαν, άλλοτε άσκοπα και άλλοτε για να γλιτώσουν από τους απρόσμενους διώκτες τους.

Οι Ravangers, αλλά και οι υπήκοοι του Κυρίαρχου δεν θα τους αφήσουν να βαρεθούν, παρά το γεγονός ότι η υπερ-ηρωική ομάδα δεν έχει και λίγα θέματα να επιλύσει. Κι ένα από τα πιο βασικά που προέκυψε τελευταία είναι η πραγματική ταυτότητα του Πίτερ Κουίλ, που φαίνεται ότι ήρθε πια η ώρα να αποκαλυφθεί.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 136 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκαν

Παίζουν: Κρις Πρατ, Ζόε Σαλντάνα, Ντέιβ Μποτίστα, Βιν Ντίζελ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Μάικλ Ρούκερ, Κάρεν Γκίλαν, Πομ Κλεμέντιεφ, Συλβέστερ Σταλόνε, Κερτ Ράσελ, κ.α.

Στις 22:10 το Mega θα δείξει την ταινία «Η εκτελέστρια». Η Μαίρη ( Ταράζι Χένσον) είναι μια επιτυχημένη, επαγγελματίας δολοφόνος, που εργάζεται για μια οικογένεια οργανωμένου εγκλήματος στη Βοστώνη. Μια από τις αποστολές της είναι να σκοτώσει τον Μάρκους Μίλερ στο διαμέρισμα του. Εκεί ανακαλύπτει ότι ο Μάρκους έχει έναν γιο, τον Ντάνι, κάτι που τη γεμίζει τύψεις και αλλάζει όλη την κοσμοθεωρία της.

Έναν χρόνο αργότερα, ο Ντάνι ζει μόνος και για να τα καταφέρει να επιβιώσει έχει μπλέξει με έναμ επικίνδυνο άνδρα, με το παρατσούκλι «Θείος». Η Μαίρη που δεν έχει σταματήσει να τον προστατεύει από μακριά, θα τον βοηθήσει να ξεμπλέξει.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 82 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μπάμπακ Νατζάφι

Παίζουν: Ταράζι Χένσον, Μπίλι Μπράουν, Ντάνι Γκλόβερ, Νιλ ΜακΝτόνα, Ξάντερ Μπέρκλεϊ

Στις 23:15 το Star θα προβάλει την ελληνική ταινία «Η γυνή να φοβήται τον άντρα». Ο Αντώνης Κοκοβίκος, ανώτερος υπάλληλος υπουργείου, συζεί 10 χρόνια σε ένα παλιό, φτωχικό σπίτι, με την Ελένη, μία απλή, αγράμματη και υπομονετική γυναίκα, που τον υπηρετεί αδιαμαρτύρητα, φροντίζοντας για όλες τις ανάγκες του, υποταγμένη στις κάθε είδους ιδιοτροπίες του.

Ο Αντωνάκης, βολεμένος με αυτή την κατάσταση, αρνείται πεισματικά να την παντρευτεί και όταν μετά από πίεση των φίλων του το κάνει, θα βρει απέναντί του μια διαφορετική Ελένη. Η σύγκρουση των δύο, πλέον συζύγων θα είναι εκρηκτική και θα οδηγήσει στην πλήρη ρήξη και τον χωρισμό.

Έτος: 1965

Διάρκεια: 100 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιώργος Τζαβέλας

Παίζουν: Τασσώ Καββαδία, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Κώστας Δούκας, Σταύρος Ξενίδης, Δέσποινα Νικολαΐδου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, Δέσπω Διαμαντίδου, Κατερίνα Γώγου, Λίλη Παπαγιάννη, Καίτη Λαμπροπούλου.