ΕΡΤ: Η Πρεβολαράκη και ο Γκολομέεβ στον «ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas»

Τη Μαρία Πρεβολαράκη και τον Κρίστιαν Γκολομέεβ, συναντά ο Γιώργος Καπουτζίδης, στο πλαίσιο της εκπομπής «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas».

ΕΡΤ: Η Πρεβολαράκη και ο Γκολομέεβ στον «ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas»

Την παγκόσμια πρωταθλήτρια πάλης Μαρία Πρεβολαράκη και τον ταχύτερο Έλληνα, όλων των εποχών, στο νερό Κρίστιαν Γκολομέεβ, συναντά ο Γιώργος Καπουτζίδης, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Απριλίου 2021, στις 18:15, στο πλαίσιο της εκπομπής Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas, που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, με επίκεντρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021.

Η εκπομπή παρουσιάζει όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι να γίνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς πραγματικότητα. Με τον μοναδικό τρόπο του Γιώργου Καπουτζίδη και μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Αμοιρίδη, η εκπομπή, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:15, μεταφέρει στους τηλεθεατές την καθημερινότητα των αθλητών, τα συναισθήματά τους και πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια των πέντε ετών, με τη μεσολάβηση της καραντίνας και των αποκλεισμών λόγω κορωνοϊού. Μια προσπάθεια, από την οποία όλοι εμείς θα παρακολουθήσουμε λίγα λεπτά, την ημέρα του αγώνα, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δοκιμάζει το άθλημα-αγώνισμα των μελών της Team Hellas, προσπαθεί να «φορέσει» τα παπούτσια τους, για να διαπιστώσει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο, και να φέρει τους αθλητές ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

Μετά την τηλεοπτική μετάδοσή της, η εκπομπή είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX.

Επίσης, μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, στις 00:15.

Ποια είναι η Team Hellas

Η Team Hellas είναι η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα με 116 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στους Έλληνες. Έχει καθολική αποδοχή, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που αποκαλείται «Ελλάς» και όχι «Greece» και απαρτίζεται από αθλητές με ξεχωριστό ταλέντο, που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Παρουσίαση: Γιώργος Καπουτζίδης

Σκηνοθεσία: Κώστας Αμοιρίδης

Αρχισυνταξία: Θανάσης Νικολάου

Συντακτική ομάδα: Παναγιώτης Βότσης, Πηνελόπη Γκιώνη

Παραγωγή: AN Sports and Media

Σάββατο 24 Απριλίου, ώρα 18:15

Εκπομπή 9η: Μαρία Πρεβολαράκη

Της λείπει μόνο το ολυμπιακό μετάλλιο

Στον Δρόμο για το Τόκιο, ο Γιώργος Καπουτζίδης κάνει στάση στη θρυλική παλαίστρα του Άτλαντα Καλλιθέας και παγκόσμια πρωταθλήτρια πάλης, Μαρία Πρεβολαράκη. Το γυμναστήριο απ’ όπου ξεκίνησαν οι μεγάλες μορφές της ελληνικής πάλης για να φτάσουν στην κορυφή του κόσμου. Εννέα ολυμπιακά μετάλλια μετρά η Ελλάδα από το 1968 στην πάλη και δύο προπολεμικά, το 1896, στην Αθήνα.

Η Μαρία Πρεβολαράκη είναι αυτή που έχει πάρει στις πλάτες της όλο το άθλημα τα τελευταία δέκα χρόνια, και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στα επτά παγκόσμια και ευρωπαϊκά μετάλλια που έχει στο βιογραφικό της, θέλει να προσθέσει και ένα Ολυμπιακό.

Κυριακή 25 Απριλίου, ώρα 18:15

Εκπομπή 10η: Κρίστιαν Γκολομέεβ – Κολύμβηση, 50μ. ελεύθερο

Ο πιο γρήγορος Έλληνας στο νερό, στην κούρσα της… καμιάς ανάσας

Δευτεραθλητής κόσμου το 2019 στη Νότια Κορέα, ο Κρίστιαν Γκολομέεβ είναι εξ ορισμού υποψήφιος για μια θέση στο βάθρο των 50μ. ελεύθερο της κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο ταχύτερος Έλληνας, όλων των εποχών, στο νερό αποκαλύπτει τα όνειρά του στον Γιώργο Καπουτζίδη και του δείχνει τα μυστικά της κούρσας της… καμιάς ανάσας. Κάτι περισσότερο από 21 δευτερόλεπτα χωρίζουν τον Γκολομέεβ από το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας σε πισίνα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Παρουσίαση: Γιώργος Καπουτζίδης

Σκηνοθεσία: Κώστας Αμοιρίδης

Αρχισυνταξία: Θανάσης Νικολάου

Συντακτική ομάδα: Παναγιώτης Βότσης, Πηνελόπη Γκιώνη

Παραγωγή: AN Sports and Media.