Ταινίες στην τηλεόραση (24/4): «Justice league», «Δεσποινίς διευθυντής», «Flight»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση τo Σάββατο (24/4).

Ταινίες στην τηλεόραση (24/4): «Justice league», «Δεσποινίς διευθυντής», «Flight»

Στις 21:30 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Δεσποινίς διευθυντής». Η Λίλα, που μόλις έχει τελειώσει τις σπουδές της στο εξωτερικό – πολιτικός μηχανικός – αναλαμβάνει τη διεύθυνση μιας οικοδομικής επιχείρησης. Ζει από μικρή, μόνη με τον χήρο πατέρα της. Από επιστημονικής πλευράς είναι άψογη, μα υστερεί σα «γυναίκα», γιατί τόσα χρόνια που σπούδαζε, ο πατέρας της, της έχει διαμορφώσει τους τρόπους και το χαρακτήρα της σύμφωνα με τις δικές του προσωπικές αντιλήψεις… Έτσι, στην Εταιρία, όλους τους άντρες τους βλέπει μόνο σαν υπάλληλους και δεν αντιλαμβάνεται ότι αξίζει και σαν «θηλυκό».

Αυτή την ιδιότητα αναλαμβάνει να της διδάξει η ξαδέρφη της η Αθηνά. Έτσι για να δείξει την καινούρια της «υπόσταση», όταν την καλούν σε κάποια δεξίωση της επιχείρησης, στην οποία βρίσκεται και η ιδιαίτερη συμπάθειά της, ο Αλέκος, υπομηχανικός της Εταιρίας, εκείνη πίνει λίγο παραπάνω και για να την προσέξει κάνει του κόσμου τις ανοησίες. Στην αρχή ο Αλέκος εκπλήσσεται μα στο τέλος θα καταλάβει ότι τον αγαπά και η ιστορία τους θα τελειώσει όπως τελειώνουν όλες οι ωραίες ιστορίες στα παραμύθια.

Έτος: 1964

Διάρκεια: 94 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος

Παίζουν: Tζένη Καρέζη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Λιλή Παπαγιάννη, Ελένη Ζαφειρίου, Δημήτρης Νικολαϊδης, Νίτσα Μαρούδα, Γιάννης Βογιατζής, Κώστας Καρράς, Περικλής Χριστοφορίδης, Αντώνης Αντωνόπουλος, Κατερίνα Γώγου, Δέσποινα Στυλιανοπούλου κ.ά.

Στις 22:50 το Star θα προβάλει την ταινία «Justice league». Χάρη στην ανιδιοτελή θυσία του Σούπερμαν, που αποκαθιστά την πίστη του στην ανθρωπότητα, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό.

Μαζί, ο Batman και η Wonder Woman δρουν γρήγορα για να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα μετά-ανθρώπων που θα αντισταθούν σ’ αυτήν την καινούργια απειλή.

Αλλά, παρά τη δημιουργία αυτής της χωρίς προηγούμενο λεγεώνας ηρώων -Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash και Cyborg- μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά για να σωθεί ο πλανήτης από μία επίθεση καταστροφικών διαστάσεων.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 104 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ζακ Σνάιντερ

Παίζουν: Τζάρεντ Λέτο, Μπεν Άφλεκ, Άμπερ Χερντ, Έιμι Άνταμς, Χένρι Καβίλ, Τζέισον Μομόα, Έζρα Μίλερ

Στις 23:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Flight». Ο πιλότος Γουίπ Γουίτακερ επιτυγχάνει να προσγειώσει ένα αεροπλάνο το οποίο εμφανίζει ξαφνικά σοβαρή βλάβη, σώζοντας έτσι τους επιβάτες από σίγουρο θάνατο.

Ο κόσμος τον θεωρεί ήρωα, ωστόσο η έρευνα αποκαλύπτει ότι την προηγούμενη νύχτα του περιστατικού είχε κάνει χρήση αλκοόλ και κοκαΐνης.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 133 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Ναντίν Βελάσκεθ, Ντον Τσίντλ, Τζον Γκούντμαν, Μελίσα Λίο.