Ταινίες στην τηλεόραση (19/4): Πρωινό ξύπνημα, Οι Πειρατές της Καραϊβικής, Mπαρτ Γουόντερστοουν

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση τη Δευτέρα (19/4).

Ταινίες στην τηλεόραση (19/4): Πρωινό ξύπνημα, Οι Πειρατές της Καραϊβικής, Mπαρτ Γουόντερστοουν

Στις 21:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Πρωινό ξύπνημα». Μια ανερχόμενη τηλεοπτική παραγωγός αναλαμβάνει το πρωινάδικο ενός καναλιού και προσπαθεί να πείσει έναν βετεράνο, σοβαρό και βραβευμένο δημοσιογράφο να το συμπαρουσιάσουν.

Έτος: 2010

Διάρκεια: 107'

Σκηνοθεσία: Ρότζερ Μισέλ

Παίζουν: Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Χάρισον Φορντ, Νταϊάν Κίτον

Στις 23:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής». Ο πειρατής Τζακ Σπάροου με τη βοήθεια του Γουίλ Τέρνερ αναζητά στα πια απόμακρα σημεία των θαλασσών το «Μαύρο Μαργαριτάρι», το καταραμένο πλοίο του πειρατή Μπαρμπόσα.

Καταδικασμένος να ζει με το αρχαίο πλήρωμά του μεταξύ ζωής και θανάτου, χωρίς να μπορεί ούτε να ζήσει, ούτε να πεθάνει, ο Μπαρμπόσα έχει απαγάγει την Ελίζαμπεθ, αφού στα χέρια της κρατά το πολύτιμο μαγικό φίλτρο που μπορεί να σπάσει αυτήν την κατάρα.

Συνεπώς, ο Τζακ Σπάροου με τον Γουίλ δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους. Πρέπει να προσεγγίσουν άμεσα το στοιχειωμένο πλήρωμα, προτού η Ελίζαμπεθ γίνει θυσία για να λυτρωθεί ο τρομερός Μπαρμπόσα. Τα εμπόδια που θα συναντήσουν όμως, ξεπερνούν κάθε φαντασία, ακόμα και αυτήν του δαιμόνιου Τζακ.

Έτος: 2003

Διάρκεια: 128 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γκόρ Βερμπίνσκι

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Τζέφρι Ρας, Κίρα Νάιτλι, Ορλάντο Μπλουμ, Τζόναθαν Πράις

Μισή ώρα πριν τις 03:00 το Star θα δείξει την ταινία «Ο Απίστευτος Μπαρτ Γουόντερστοουν». Το εκπληκτικό δίδυμο, Μπαρτ Γουόντερστόουν και Άντον Μάρβελτον, έχουν ένα σόου στο Λας Βέγκας που τους έκανε αρκετά διάσημους. Αλλά το βασικό συστατικό στο οποίο στηρίζεται το σόου τους - η φιλία τους - δυστυχώς στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Ο ένας μισεί τον άλλον. Ο Άντον θέλει να αλλάξει λίγο την παράσταση αφού εδώ και καιρό είναι η ίδια, αλλά ο Μπαρτ είναι αμετανόητος. Ο εγωισμός του Μπαρτ θα καταστρέψει τη φιλία τους και θα ρίξει την καριέρα τους στα …πατώματα.

Η μόνη σωτηρία είναι να παραμερίσει τον εγωισμό του ο Μπαρτ και αυτό θα γίνει μόνο όταν θυμηθεί το λόγο για τον οποίο αγάπησε τη μαγεία. Δυστυχώς όμως, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, αφού ένας μάγος του δρόμου, ονόματι Στιβ Γκρέι, θα κάνει ακραία τρικ, έτσι ώστε να φτάσει στην κορυφή και να "εκθρονίσει" τους ανταγωνιστές του.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντον Σκαρντίνο

Παίζουν: Ολίβια Γουάιλντ, Στιβ Μπουσέμι, Στιβ Καρέλ, Μέισον Κουκ, Τζιμ Κάρεϊ.