Ταινίες στην τηλεόραση (18/4): Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη, Sex and the city, Zodiac: Το ξύπνημα

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Κυριακή (18/4).

Ταινίες στην τηλεόραση (18/4): Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη, Sex and the city, Zodiac: Το ξύπνημα

Στις 21:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Sex and the city». Η Κάρι περπατά μέσα στις λεωφόρους του Μανχάταν και αναλογίζεται το δρόμο που πήρε η ζωή, τόσο η δική της όσο και των φιλενάδων της, Σαμάνθας, Σάρλοτ και Μιράντας. Η ίδια είναι πλέον σε σχέση με τον Mr. Big και το τελευταίο διάστημα βλέπουν διαμερίσματα μέσα στην πόλη, για να συζήσουν.

Σύντομα, όμως αυτό θα μετατραπεί σε… πρόταση γάμου, που θα βάλει την Κάρι και τη θρυλική παρέα στην πρίζα της γαμήλια προετοιμασίας και της επιλογής νυφικού. Στα σκαλιά της εκκλησίας όμως, τα πράγματα θα πάρουν μιαν άλλη, αναπάντεχη, τροπή.

Επειδή τελικά σε κάποια πράγματα το μέγεθος μετράει, δεν θα μπορούσε να μη μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη η τεράστια τηλεοπτική επιτυχία Sex and the City. Η Κάρι Μπράντσο, επιτυχημένη συγγραφέας και σύμβολο της μόδας, έρχεται με το εύστοχο βλέμμα της και τις ψηλές της γόβες να αφηγηθεί τις ιστορίες μιας σύγχρονης δυναμικής γυναίκας.

Μαζί με τις φίλες της, Σαμάνθα, Σάρλοτ και Μιράντα, θα προσπαθήσουν να απαντήσουν στα ερωτήματα που θέτει ο έρωτας, η δέσμευση, το σεξ, η αγάπη, η φιλία, η μητρότητα, η επαγγελματική εξέλιξη και όλα εκείνα που κάνουν τη ζωή σε μια πόλη σαν το Μανχάταν αινιγματική αλλά και προκλητική. Και μάλλον τα καταφέρνουν καλά, αν κρίνει κανείς από τις εισπράξεις της ταινίας, που ξεπέρασαν τα 400 εκατομμύρια δολάρια διεθνώς, επιβεβαιώνοντας τη δυνατή «χημεία» των τεσσάρων φιλενάδων.

Έτος: 2008

Διάρκεια: 137 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μάικλ Πάτρικ Κινγκ

Παίζουν: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κιμ Κατράλ, Κριστίν Ντέιβις, Σίνθια Νίξον, Κρις Νορθ, Ντέιβιντ Άιζενμπεργκ.

Στις 22:10 το Mega θα δείξει την ταινία «Zodiac: Το ξύπνημα». Το 1968, ένας από τους πιο θανατηφόρους κατά συρροή δολοφόνους στο ιστορικό των ΗΠΑ εξαφανίστηκε χωρίς ν’ αφήσει πίσω του κανένα ίχνος. Η ταυτότητά του και τα κρυπτογραφημένα μηνύματά του, παρέμειναν άλυτα για δεκαετίες.

Μέχρι τη στιγμή που ένα ζευγάρι βρίσκει ένα φιλμ, που περιέχει δύο στυγερές δολοφονίες του Ζόντιακ, και ξεκινούν να λύσουν το μυστήριο και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή των 100.000 δολαρίων. Αλλά η κατάσταση αλλάζει γρήγορα, καθώς οι θηρευτές γίνονται θηράματα.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 92 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Ράιτ

Παίζουν: Σέιν Γουέστ, Λέσλι Μπιμπ, Ματ Κρέιβεν, Νίκολας Κάμπελ, Κάνεθ Ουέλς

Στις 22:50 το Star θα προβάλει την ελληνική ταινία «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη». Ένας νεαρός φοιτητής, ο Αντώνης, επιστρέφει από την Ιταλία και παρουσιάζει στην αδερφή του Τούλα, η οποία διαχειρίζεται την οικογενειακή περιουσία και διακρίνεται από μια απίστευτη ξενομανία, τη γυναίκα του Μπιάνκα, ως Ιταλίδα.

Αιτία για αυτό το ψέμα οι απειλές της Τούλας να τον αποκληρώσει εάν παντρευτεί Ελληνίδα. Το ζευγάρι όμως, σε συνεργασία με τον ταλαιπωρημένο σύζυγο της αυστηρής αδερφής, τον Πολυκράτη, θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη.

Έτος: 1968

Διάρκεια: 105 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος

Παίζουν: Μάρω Κοντού, Αλέκος Αλεξανδράκης, Κατερίνα Γιουλάκη, Γιάννης Βογιατζής, Δημήτρης Νικολαΐδης, Καίτη Παπανίκα, Ηλέκτρα Καλαμίδα, Γιώργος Γαβριηλίδης.