Ταινίες στην τηλεόραση (13/4): Ροζ πάνθηρας 2, Thor 2, Θεωρίες εγκλήματος

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (13/4).

Ταινίες στην τηλεόραση (13/4): Ροζ πάνθηρας 2, Thor 2, Θεωρίες εγκλήματος

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ροζ πάνθηρας 2». Μια σειρά από ανεκτίμητους θησαυρούς, ανάμεσά τους και το διαμάντι "Ροζ Πάνθηρας", εξαφανίζονται και μια διεθνής επίλεκτη ομάδα ντετέκτιβ καλείται να βρει τον επιδέξιο δράστη. Ο Επιθεωρητής Κλουζό επιστρέφει για να ρίξει φως σ' άλλο ένα δισεπίλυτο έγκλημα.

Έτος: 2009

Διάρκεια: 92 λεπτά

Σκηνοθεσία: Χάραλντ Ζβαρτ

Παίζουν: Στιβ Μάρτιν, Ζαν Ρενό, Άλφρεντ Μολίνα, Έμιλι Μόρτιμερ, Άντι Γκαρσία

Στις 23:00 o Alpha θα δείξει την ταινία «Thor 2». Ο Θορ καλείται να σώσει τη Γη και τους Εννέα Κόσμους από έναν εχθρό, που τον καλύπτει ένα αρχαίο πέπλο μυστηρίου, παλαιότερο και από τους αιώνες.

Όταν αρχίσει να κάνει αισθητή την απειλητική παρουσία της μια φυλή με αρχηγό τον εκδικητικό Μάλεκιθ, που έχει σκοπό να σπείρει παντού το χάος, ο Θορ καλείται να μπει στο πιο επικίνδυνο μέχρι τώρα προσωπικό μονοπάτι του.

Άλλωστε, ούτε ο θεός Όντιν, ούτε ο Άσγκαρντ θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Σε αυτό το μονοπάτι, όμως, θα επανασυνδεθεί με την Τζέιν Φόστερ, αλλά και με μια απρόβλεπτη διάσταση των γεγονότων, που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 98 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άλαν Τέιλορ

Παίζουν: Κρις Χέμσγουορθ, Νάταλι Πόρτμαν, Τομ Χίντλστον, Άντονι Χόπκινς, Ίντρις Έλμπα, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ρενέ Ρούσο, Κρίστοφερ Έκλεστον.

Δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Θεωρίες εγκλήματος». Ο Ρίτσαρντ και ο Τζάστιν, συμμαθητές του γυμνασίου με υψηλό δείκτη IQ και οι δύο, δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο για να διαπράξουν φόνο.

Παρόλα αυτά επιλέγουν ένα τυχαίο θύμα και ενοχοποιούν για τη δολοφονία του, τον Ρέι, γνωστό ντίλερ ναρκωτικών, καθότι οι αστυνομικές αρχές θα είναι πιο εύκολο να υποψιαστούν τον τελευταίο παρά δύο γυμνασιόπαιδα.

Την υπόθεση όμως αναλαμβάνουν η δυναμική αστυνομική ντετέκτιβ Κάσι Μεριγουέδερ με τον καινούριο συνάδελφό της Σαμ Κένεντι και ένα απρόβλεπτο κυνήγι γάτας – ποντικού μόλις αρχίζει.

Έτος: 2002

Διάρκεια: 111 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μπάρμπε Σρέντερ

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Μπεν Τσάπλιν, Ράιαν Γκόσλινγκ, Μάικλ Πιτ, Κρις Πεν.