NETFLIX: Πέντε γαλλικές ταινίες για να μην κουνήσετε από το σπίτι

Το fosonline σας προτείνει 5 γαλλικές ταινίες για να «λιώσετε» μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης ή του υπολογιστή σας, στο Netflix. 

NETFLIX: Πέντε γαλλικές ταινίες για να μην κουνήσετε από το σπίτι

Είναι δεδομένη η άνθηση του γαλλικού σινεμά στη νέα χιλιετία και το Netflix, που ως οικουμενική πλατφόρμα αφουγκράζεται τις προτιμήσεις του κοινού, δίνει έμφαση στις καλές γαλλικές ταινίες, κυρίως σε όσες βγάζουν γέλιο α λα γαλλικά. Το fosonline σας προτείνει 5 ταινίες για να «λιώσετε» μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης ή του υπολογιστή σας:

Wedding unplanned: Κωμωδία με καταιγιστικό χιούμορ, για τη φθορά των σχέσεων, το προγαμιαίο στρες, τη βιομηχανία των γαμήλιων εκδηλώσεων αλλά και τις περιθωριακές φιλίες που χάνονται με το πέρασμα του χρόνου. Ταινία για να γελάσεις με την ψυχή σου και να δεις το ποτήρι μισογεμάτο

African doctor (Ο Αφρικανός γιατρός): Κι όμως... έχει και η ξενοφοβία την ανάλαφρη πλευρά της και αυτοί οι σνομπ Γάλλοι που δύσκολα αφομοιώνουν τους μετανάστες τους, βρίσκουν καμιά φορά το μάστορή τους. Ο Αφρικανός γιατρός, ταινία βασισμένη σε πραγματική ιστορία αναδεικνύει την ανθρωπιά και την δύναμη των ανθρώπων να διεκδικήσουν μια καλύτερη μοίρα.

He even has your eyes: Τι γίνεται όταν ένα ζευγάρι υιοθετεί παιδί διαφορετικού χρώματος. Ανατρεπτική κομεντί για ένα ζευγάρι Αφρικανών στη Γαλλία που υιοθετεί ένα λευκό βρέφος. Οι δυσκολίες δεν φαίνεται να τους πτοούν. Θα καταφέρουν να γίνουν μια οικογένεια; Η συνέχεια επί της οθόνης

Back to school: Χιουμοριστική ατμόσφαιρα με συνεχείς φάρσες σε μια ταινία που οι πρωταγωνιστές της επιστρέφουν αναπάντεχα στην σχολική ζωή και συναντούν συμμαθητές με τους οποίους έχουν ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς.

The tourist: Κομεντί δράσης και μυστηρίου με την οποία μπολιάζονται αρμονικά το Χόλιγουντ και η ευρωπαϊκή εσάνς. Η Ατζελίνα Τζολί και ο Τζόνι Ντεπ πλαισιώνονται από επιτελείο Γάλλων, Αμερικάνων, Ιταλών ηθοποιών σε μια ταινία καλειδοσκόπιο της αγέραστης Ευρώπης με βασικό προορισμό τη μεθυστική Βενετία.