Σε ποια κανάλια θα δούμε Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Ρεάλ - Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ

Η προημιτελική φάση του UEFA Champions League ξεκινά με τους αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ ενώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει και ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Σε ποια κανάλια θα δούμε τα ματς.

Σε ποια κανάλια θα δούμε Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Ρεάλ - Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ

H προημιτελική φάση του UEFA Champions League ξεκινά με 4 δυνατές αναμετρήσεις. Θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Για δύο ημέρες (Τρίτη 6/4 & Τετάρτη 7/4) οι φαν του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν πλούσιο θέαμα. Μαζί και όλο το ρεπορτάζ και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μέσα από την εκπομπή UEFA Champions League Show με τους Αριάνα Παπαγιάννη, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο.

Την Τρίτη 6/4, τα φώτα είναι στραμμένα στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο». Εκεί διεξάγεται το πολυαναμενόμενο ματς Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ (22.00, COSMOTE SPORT 1HD). Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στον τελικό του 2018. Τότε η «βασίλισσα» πανηγύρισε το 13ο τρόπαιο της ιστορίας της. Οι «κόκκινοι» και ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα αναζητήσουν τη ρεβάνς. Στο άλλο ματς της βραδιάς η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα καλείται να σταματήσει τον εκπληκτικό Έρλινγκ Χάαλαντ (22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K).

Η εκπομπή «UEFA Champions League Show» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων στο COSMOTE SPORT 1HD (20.30), με όλες τις εξελίξεις που αφορούν στα αντίπαλα ζευγάρια.

Ο τελικός του 2018

Εν όψει του Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα θυμηθούν όσα έγιναν στον τελικό του 2018 στο «Ολιμπίνσκι». Μεταξύ άλλων, το εκπληκτικό γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ και το μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος στον Σαλάχ. Επίσης, θα προβληθεί βίντεο με όλο το ρεπορτάζ από τις συνεντεύξεις Τύπου των δύο ομάδων.

Μετά τη λήξη κάθε αγώνα (00.00), το UEFA Champions League Show θα επιστρέφει με δηλώσεις παικτών και προπονητών. Επίσης, τα καλύτερα στιγμιότυπα, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τον απόηχο από τα social media.

Volley League με ντέρμπι

Στο μεταξύ, τo ντέρμπι αιωνίων στο «Μελίνα Μερκούρη» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στη δεύτερη φάση για τις θέσεις 1-4 του πρωταθλήματος Volley League. (2η αγωνιστική, β΄φάση 1-4, 6/4, 20:00, ΕΡΤ-3, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας).

Ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του 30oυ τίτλου στη Volley League, αλλά κάθε η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έχει πάντα ξεχωριστή σημασία πέρα από το βαθμολογικό κίνητρο.

Το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Φοίνικα Σύρου που θα γίνει στο PAOK Sports Arena θα ανοίξει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στη δεύτερη φάση για τις θέσεις 1-4 του πρωταθλήματος Volley League.

(2η αγωνιστική, β΄φάση 1-4, 6/4, 18:00, ΕΡΤ-Sports, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς).

O ΠΑΟΚ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ και μάλιστα με σύνθεση ανάγκης όπου Κοκκινάκης, Κανέλλος αγωνίστηκαν ακραίοι.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα ΕΔΩ.