Ταινίες στην τηλεόραση (5/4): Μπάτμαν για πάντα, Ο Αντ-μαν και η σφήκα, Οι καταφερτζήδες

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (5/4).

Ταινίες στην τηλεόραση (5/4): Μπάτμαν για πάντα, Ο Αντ-μαν και η σφήκα, Οι καταφερτζήδες

Στις 21:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Οι καταφερτζήδες». Ο Μπίλι και ο Νικ, δύο απολυμένοι πλασιέ, που ψάχνουν να βρουν μια ευκαιρία για δεύτερη καριέρα, κάνουν αίτηση για δοκιμαστούν ως εκπαιδευόμενοι στην Google.

Τελείως απροσδόκητα θα βρεθούν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Καλιφόρνια ως «Νούγκλερς», για να διαγωνιστούν ανάμεσα στις μεγαλύτερες διάνοιες του πλανήτη για μια θέση στο ειδυλλιακό εργασιακό περιβάλλον της.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 119 λεπτά

Σκηνοθεσία: Σον Λέβι

Παίζουν: Βινς Βον, Όουεν Γουίλσον, Ρόουζ Μπερν, Μαξ Μινγκέλα

Στις 23:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Ο Αντ-μαν και η σφήκα». Ένα νέο κεφάλαιο με τους υπερήρωες που έχουν την ασύλληπτη ικανότητα να μικραίνουν ξεκινά, όταν ο Σκοτ Λανγκ έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των επιλογών του ως σούπερ-ήρωας στο πλάι των Avengers, αλλά πλέον και ως πατέρας.

Ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει την κανονική του ζωή με τις ευθύνες του ως Ant-Man, μια καινούργια, επείγουσα αποστολή που του αναθέτουν η Hope Van Dyne και ο δόκτωρ Hank Pym, τον οδηγούν να ξαναφορέσει τη στολή του. Αυτή τη φορά, όμως, θα χρειαστεί να δώσει τις μάχες του δίπλα στην Σφήκα, καθώς η ομάδα συνεργάζεται για να ανακαλύψει μυστικά από το παρελθόν.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 103 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πέιτον Ριν

Παίζουν: Πολ Ραντ, Εβάντζελιν Λίλυ, Γουόλτον Γκόγκινς, Μπόμπι Κανάβαλε, Τιπ «T.I.» Χάρρις, Τζούντι Γκριρ, Μισέλ Φάιφερ, Λόρενς Φίσμπερν, Μάικλ Ντάγκλας

Ένα τέταρτο πριν τις 02:00 το Star θα δείξει την ταινία «Μπάτμαν για πάντα». Ο πρώην εισαγγελέας Χάρβεϊ Ντεντ θεωρεί τον Μπάτμαν υπεύθυνο για την παραμόρφωση του προσώπου του.

Έτσι κάτω από το εγκληματικό προσωπείο του, Του Φέις, ο Ντεντ περνά στην άλλη πλευρά του Νόμου σπέρνοντας τον τρόμο και τον πανικό στους κατοίκους του Γκόθαμ Σίτι. Παράλληλα, ο Έντουαρντ Νίγκμα, ιδιοφυία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και πρώην υπάλληλος του Μπρους Γουέιν, κατασκευάζει μια συσκευή, που του δίνει τη δυνατότητα να «στραγγίζει» τη γνώση από τους εγκεφάλους των θυμάτων του.

Ως σατανικός Ρίντλερ, ο Νίγκμα σκοπεύει να «εφαρμόσει» αυτή την συσκευή στο κεφάλι του Μπάτμαν! Όμως αυτή τη φορά ο τιμωρός του εγκλήματος έχει έναν βοηθό: το νεαρό ακροβάτη Ρόμπιν, που έχασε τους γονείς του κατά τη διάρκεια μιας εγκληματικής ενέργειας του Του Φέις.

Οι δυο τους θα συνεργαστούν για να κατατροπώσουν τους αντιπάλους τους προτού είναι πολύ αργά.

Έτος: 1995

Διάρκεια: 113 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζόελ Σουμάχερ

Παίζουν: Βαλ Κίλμερ, Κρις Ο' Ντόνελ, Τόμι Λι Τζόουνς, Τζιμ Κάρεϊ, Νικόλ Κίντμαν