Ταινίες στην τηλεόραση (4/4): Μερικοί το προτιμούν κρύο, O φύλακας, O μαύρος πύργος

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (4/4).

Ταινίες στην τηλεόραση (4/4): Μερικοί το προτιμούν κρύο, O φύλακας, O μαύρος πύργος

Στις 21:10 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Ο φύλακας». Ο ναυαγοσώστης Μπεν Ράνταλ καλείται να συμμετάσχει ως εκπαιδευτής στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της πιο αξιόλογης, αλλά και πιο απαιτητικής ομάδας διάσωσης των Η.Π.Α, «Ναυαγοσώστες της Ακτοφυλακής».

Έχοντας πρόσφατα θρηνήσει την απώλεια του πληρώματός του σε μια δύσκολη αποστολή, ο Μπεν βρίσκει τώρα την ευκαιρία να ξεχαστεί μέσα από τις πιο αντισυμβατικές και πρωτότυπες μεθόδους στο μάθημά του, που όμως έχουν ενθουσιάσει τους άπειρους αλλά φιλόδοξους μαθητές του. Ο Τζέικ Φίσερ, ένας ατίθασος και κάπως αλαζόνας πρωταθλητής της κολύμβησης, δεν θα έχει την καλύτερη πρώτη επαφή με τον Μπεν.

Η σχέση δασκάλου - μαθητή θα περάσει από… πολλά κύματα, σύντομα, όμως θα έρθει η στιγμή για τον Τζέικ, που θα συνειδητοποιήσει ότι τα μαθήματα ναυαγοσωστικής του δασκάλου του ήταν στην πραγματικότητα μαθήματα ζωής.

Έτος: 2006

Διάρκεια: 129 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άντριου Ντέιβις

Παίζουν: Κέβιν Κόστνερ, Άστον Κούτσερ, Νηλ ΜακΝτόναφ, Μελίσα Σεϊτζμίλερ, Κλάνσυ Μπράουν

Στις 22:00 το Mega θα δείξει την ταινία «Ο μαύρος πύργος». Η διασκευή του best-seller του Στίβεν Κινγκ, ζωντανεύει σε μια ιστορία όπου το κακό μάχεται με το καλό. Ο Μαύρος Πύργος είναι εκείνος που διατηρεί την ισορροπία του σύμπαντος. Ο Μαυροντυμένος Άνδρας θέλει να τον καταστρέψει με σκοπό την απόλυτη κυριαρχία.

Από την πλευρά του καλού έρχεται ο Ρόλαντ, ο τελευταίος Πιστολέρο, ο οποίος προσπαθεί να τον βρει και να τον σκοτώσει για να σώσει την ανθρωπότητα. Ο Ρόλαντ έχοντας σύμμαχο ένα αγόρι τον Τζέικ και με τη βοήθεια της πνευματικής του ενέργειας, ψάχνει τον άνθρωπο με τα μαύρα για να καταπολεμήσει την απόλυτη απειλή. Το καλό και το κακό θα συγκρουστούν καθώς μόνο ο Ρόλαντ μπορεί να υπερασπιστεί τον Πύργο και να τον σώσει από τον Άνθρωπο με τα Μαύρα.

Ο μαύρος πύργος» μπλέκει με μαεστρία κινηματογραφικά είδη, όπως γουέστερν, θρίλερ, και φαντασία, με τον Δανό σκηνοθέτη Νικολάι Αρσέλ (A royalaffair, Truthaboutmen), να τα αξιοποιεί δένοντάς τα σε μια εκρηκτική περιπέτεια δράσης.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 94 λεπτά

Σκηνοθεσία: Νικολάι Αρσέλ

Παίζουν: Ίντρις Έλμπα, Μάθιου Μακ Κόναχι, Τζάκι Ερλ Χέιλι, Τομ Τέιλορ

Στις 23:10 το Star θα προβάλει την ελληνική ταινία «Μερικοί το προτιμούν κρύο». Ο Λάκης ταλαιπωρεί την αρραβωνιαστικιά του Λέλα, γιατί οι αρχές της οικογένειάς του, δεν του επιτρέπουν να παντρευτεί προτού αποκαταστήσει τις τρεις αδελφές του και ειδικά τη μεγαλύτερη, τη Ρένα.

Οι δύο μικρότερες αδελφές, η Εύα και η Μαίρη, θα γνωρίσουν δύο νεαρούς, τον Γιώργο και τον Κλεόπα και θα τους ερωτευθούν.

Και η Ρένα όμως αγαπάει κάποιον κρυφά από τον αδελφό της και απορρίπτει κάθε υποψήφιο μνηστήρα, που της παρουσιάζουν.

Ο Λάκης πιέζεται αφόρητα από τους τέσσερις αδελφούς της αγαπημένης του και έτσι ξετυλίγεται μια σειρά από ξεκαρδιστικά συμβάντα μέχρι όλοι οι ήρωες να πραγματοποιήσουν το όνειρο της ζωής τους: το γάμο.

Έτος: 1963

Διάρκεια: 94 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Ντίνος Ηλιόπουλος, Ζωή Λάσκαρη, Χλόη Λιάσκου, Μάρθα Καραγιάννη, Γιάννης Βογιατζής, Κώστας Βουτσάς.