Ταινίες στην τηλεόραση (3/4): Βίβα Ρένα, Gothika, Chips

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (3/4).

Ταινίες στην τηλεόραση (3/4): Βίβα Ρένα, Gothika, Chips

Στις 20:00 ο Αlpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Βίβα Ρένα». Η Ρένα, ξεπεσμένη λαϊκή τραγουδίστρια από την Κέρκυρα, ζει στην Αθήνα με τον μπουζουξή αδελφό της Στράτο, ενώ μια εξαδέλφη της, η Πεπίτα ντι Κόρφου με την οποία μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, είναι μεγάλη βεντέτα του ελαφρού τραγουδιού και μένει στη Ρώμη με τον αρραβωνιαστικό της Αντόνιο.

Ο εφοπλιστής Λάμπρος Φωκάς καλεί στη δεξίωσή του την Πεπίτα, με την οποία είχε γνωριστεί πριν από χρόνια στη Νάπολη –αλλά εκείνη αδυνατεί να προσέλθει.

Έτος: 1967

Διάρκεια: 82 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νίκος Ρίζος, Ανδρέας Μπάρκουλης, Αλέκος Κουρής κ.α.

Δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα το Mega θα δείξει την ταινία «Gothika». Η ψυχίατρος Μιράντα Γκρέι, ειδικευμένη στην παθολογία των εγκληματιών, ξυπνάει μέσα σ’ έναν αληθινό εφιάλτη: βρίσκεται έγκλειστη στο ίδρυμα όπου εργάζεται και κατηγορείται για τον φόνο του άντρα της, ενώ δεν θυμάται τίποτα. Προσπαθώντας να ξαναβρεί την μνήμη της και να αποδείξει την αθωότητά της, θα γίνει υποχείριο ενός εκδικητικού πνεύματος και θα αγγίξει την παράνοια. Ένας συνάδελφος γιατρός και μία εύθραυστη τρόφιμος πλαισιώνουν τη δραματική δοκιμασία της.

Ο Γάλλος ηθοποιός και σκηνοθέτης Ματιέ Κασοβίτς κάνει το ντεμπούτο του στο Χόλιγουντ και η Χάλι Μπέρι παίρνει το βάπτισμα του πυρός ως «screen queen», με μια ατμοσφαιρική ιστορία τρόμου που αμφισβητεί την κυριαρχία της λογικής και μας καλεί να επιχειρήσουμε ένα πέρασμα στην «άλλη όχθη».

Έτος: 2004

Διάρκεια: 95 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ματιέ Κασοβίτς

Παίζουν: Χάλι Μπέρι, Πενέλοπε Κρουζ, Ρόμπερτ Ντάουνι τζ.

Την ίδια ώρα το Star θα προβάλει την ταινία «Chips». Ο Τζον Μπέικερ και ο Φρανκ «Ποντς» Ποντσερέλο έχουν καταταγεί στο Σώμα Τροχονόμων του Λος Άντζελες, αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ο Μπέικερ είναι ένας κουρασμένος πρώην επαγγελματίας μοτοσικλετιστής, που προσπαθεί να βάλει σε τάξη τη ζωή του και να σώσει τον γάμο του. Από την άλλη, ο Ποντς είναι ένας αλαζόνας μυστικός ομοσπονδιακός πράκτορας, που ερευνά την υπόθεση μιας ληστείας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, για την οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι μπορεί να έγινε και από αστυνομικούς, που ανήκουν στο Σώμα Τροχονόμων.

Ο άπειρος πρωτάρης και ο σκληροτράχηλος επαγγελματίας, γίνονται δίδυμο στο δρόμο αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να γίνουν συνεργάτες στη δουλειά.

Όμως όταν οι ικανότητες του Μπέικερ στην οδήγηση μηχανής συνδυάζονται με την αντίληψη του Ποντς για τους δρόμους, ίσως τελικά και να μπορεί να γίνει η δουλειά. Εάν, φυσικά, δεν τρελάνει πρώτα ο ένας τον άλλον.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 97 λεπτά

Σκηνοθεσία: Νταξ Σέπαρντ

Παίζουν: Μάικλ Πένια, Νταξ Σέπαρντ, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Ρόζα Σαλαζάρ