Ταινίες στην τηλεόραση (2/4): Αloha, John Wick: Κεφάλαιο 2, Απειλή από το παρελθόν

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (2/4).

Ταινίες στην τηλεόραση (2/4): Αloha, John Wick: Κεφάλαιο 2, Απειλή από το παρελθόν

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Aloha». Ο Μπράντλεϊ Κούπερ υποδύεται τον άτυχο Μπράιαν, έναν επαγγελματία οπλίτη τον οποίον η μοίρα στέλνει στη Χαβάη, για να υπηρετήσει ξανά στο παλιό του γνώριμο τόπο - στο αλλοτινό πεδίο λαμπρής του δόξας και δίπλα στον παλιό του, αγαπημένο διοικητή (Μπιλ Μάρεϊ).

Καθώς ο Μπράιαν λοιπόν οδεύει προς την παλιά του βάση με την προοπτική και το σκεπτικό της επαγγελματικής του λύτρωσης, θα πρέπει να ασχοληθεί και με κάτι εξίσου σημαντικό, με το οριστικό κλείσιμο της ερωτικής του εμπλοκής με μια παλιά μεγάλη του αγάπη (Ρέιτσελ ΜακΆνταμς).

Όμως την ίδια στιγμή οφείλει να ελέγξει και τα απρόσμενα συναισθήματά που προκύπτουν προς τη νέα του συνάδελφο, μια πολλά υποσχόμενη νεαρή πιλότο, την οποία υποδύεται η Έμα Στόουν.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 105 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κάμερον Κρόου

Παίζουν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Έμμα Στόουν, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μπιλ Μάρεϊ, Άλεκ Μπάλντουιν

Στις 22:50 το Mega θα δείξει την ταινία «Απειλή από το παρελθόν». Ο Φίλιπ Σοβάζ, πρώην στρατιώτης ειδικών δυνάμεων στον Περσικό πόλεμο, έχει αναλάβει την προστασία του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών, Γουέιν Μπάρκλει, που τώρα είναι μεγαλοεπιχειρηματίας.

Για να τον προστατέψει από τον επικίνδυνο εχθρό, οργανώνει ένα ειδικό τμήμα σωματοφυλάκων, επιλέγοντας τους πιο ικανούς νεαρούς πολεμιστές και πρώην στρατιώτες.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 102 λεπτά

Σκηνοθεσία: Σέλντον Λέτιτς

Παίζουν: Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Βιβίκα Α. Φόξ, Ραζ Αντότι, Βιβ Λίκοκ, Πίτερ Μπράιαντ, Άντριαν Χόλμς

Μία ώρα μετά το Star θα προβάλει την ταινία «John Wick: Κεφάλαιο 2». Ο θρυλικός John Wick έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αναγκάζεται όμως να επιστρέψει. Ένας παλιός του εχθρός δίνει ένα τεράστιο ποσό προκειμένου να θανατωθεί.

Το «συμβόλαιο θανάτου» είναι διεθνές και πληρωμένοι εκτελεστές από όλο τον κόσμο τον αναζητούν. Ο John όμως δεν είναι εύκολος στόχος.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 111 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τσαντ Σταέλσκι

Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Ίαν ΜακΣέιν, Ρούμπι Ρόουζ