Έκλεψαν κάμερα της ΕΡΤ στην πλατεία Κοτζιά

Έκλεψαν ακριβή κάμερα και, όπως λένε από την Αγία Παρασκευή, είναι λίγο δύσκολο να πουληθεί στην Ελλάδα χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό.

Έκλεψαν κάμερα της ΕΡΤ στην πλατεία Κοτζιά

Χθες κατά τις 7:30 το απόγευμα έξω από το παλιό δημαρχείο της Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά, άγνωστοι έκλεψαν την κάμερα του συνεργείου της ΕΡΤ. Είναι μία ακριβή κάμερα και, όπως λένε από την Αγία Παρασκευή, είναι λίγο δύσκολο να πουληθεί στην Ελλάδα χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό.

Το συνεργείο βρέθηκε εκεί για να τραβήξει τη φωταγώγηση του ιστορικού κτιρίου, αλλά πολίτες έπιασαν την κουβέντα στα μέλη του -πληροφορίες λένε ότι ανέβηκαν και οι τόνοι για το ρόλο της ΕΡΤ στην ενημέρωση και κατά πόσον αυτή είναι κατευθυνόμενη- με αποτέλεσμα κάποιοι επιτήδειοι να κλέψουν την κάμερα που είχαν αφήσει στο πεζοδρόμιο ο οπερατέρ και ο ηχολήπτης.

Όταν την αναζήτησαν είχε γίνει καπνός! Πιθανότατα, υποστηρίζουν από την ΕΡΤ, να ήταν στημένη η φάση με τους πολίτες που άνοιξαν διάλογο με τους ανθρώπους της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Κατατέθηκε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, ενώ ήδη συγκεντρώνεται υλικό από κάμερες γειτονικών καταστημάτων αλλά και του δημαρχείου.

Πηγή: e-tetradio.gr