Ταινίες στην τηλεόραση (25/3): Επίθεση στη Βομβάη, Οι σουλιώτες, Παπαφλέσσας

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (25/3).

Ταινίες στην τηλεόραση (25/3): Επίθεση στη Βομβάη, Οι σουλιώτες, Παπαφλέσσας

Στις 20:00 ο ΑΝΤ1 θα δείξει την ελληνική ταινία «Παπαφλέσσας». Μία από τις επιφανέστερες προσωπικότητες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, ο Παπαφλέσσας παρουσιάζεται σε αυτή την ταινία.

Η κήρυξη της Επανάστασης στο Μοριά, η νίκη επί του Δράμαλη στα Δερβενάκια και ο θάνατός του στο Μανιάκι το 1825 πολεμώντας τις ορδές του Αιγυπτίου Ιμπραήμ.

Έτος: 1971

Διάρκεια: 122 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Ανδρέου

Παίζουν: Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Αλέκος Αλεξανδράκης
Άγγελος Αντωνόπουλος, Κάτια Δανδουλάκη, Λαυρέντης Διανέλλος, Γιάννης Κατράνης, Ηλίας Λογοθέτης, Θόδωρος Μορίδης, Σταύρος Ξενίδης

Ο Θεός αγαπάει το Χαβιάρι: Ο πειρατής Ιωάννης Βαρβάκης που είχε όνομα... γερακιού

Μία ώρα μετά το Mega θα προβάλει την ταινία «Οι Σουλιώτες». Οι Σουλιώτες μαθαίνουν από τη θαρραλέα Βαγγελή (Κάτια Δανδουλάκη) ότι ο Αλή Πασάς (Φερνάντο Σάντσο) σκοπεύει να τους επιτεθεί και να τους θέσει υπό το ζυγό του. Η επίθεσή του όμως θα αποτύχει μπροστά στη γενναία άμυνα που θα προβάλουν οι Σουλιώτες, με αρχηγό τους τον Φώτο Τζαβέλλα (Χρήστος Καλαβρούζος).

Η Βαγγελή αγωνίζεται μαζί με τους υπόλοιπους συντοπίτες της και ερωτεύεται τον καπεταν-Κόγκα Δράκο (Γιάννη Κατράνη). Ωστόσο, η προδοσία του Πήλιου Γούση θα φέρει την καταστροφή. Οι Σουλιώτες μάχονται ηρωικά, το Κούγκι ανατινάζεται και οι γυναίκες στο Ζάλογγο, για να αποφύγουν την ατίμωση, αφού στήσουν χορό, ρίχνονται στο βάραθρο κρατώντας τα παιδιά στην αγκαλιά τους.

Έτος: 1972

Διάρκεια: 87 λεπτά

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παπακωνσταντής

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Φερνάντο Σάντσο, Στέφανος Στρατητγός, Λαυρέντης Διανέλλος, Αλέκα Κατσέλη, Ελένη Ανουσάκη, Βαγγέλης Τραϊφόρος, Χρήστος Καλαβρούζος, Γιάννης Κατράνης

Στις 22:15 το Star θα δείξει την ταινία «Επίθεση στη Βομβάη». Η ταινία αφηγείται τα πραγματικά γεγονότα της πολιορκίας του φημισμένου Taj Hotel στη Βομβάη της Ινδίας από μια ομάδα τρομοκρατών τον Νοέμβριο του 2008.

Το αφοσιωμένο προσωπικό του ξενοδοχείου επιλέγει να διακινδυνεύσει τη ζωή του για να παραμείνουν ασφαλείς οι επισκέπτες τους καθώς οι άνθρωποι κάνουν αδιανόητες θυσίες για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους. Οι αληθινές ιστορίες των θυμάτων και των επιζώντων.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 118 λεπτά

Παίζουν: Ντεβ Πατέλ, Άρμι Χάμερ, Ναζανίν Μποντιάντι, Ανουπάμ Χερ

Σκηνοθεσία: Άντονι Μάρας