Ταινίες στην τηλεόραση (22/3): Ο άντρας που έριξε τον Λευκό Οίκο, Molly's game, Drones

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (22/3).

Ταινίες στην τηλεόραση (22/3): Ο άντρας που έριξε τον Λευκό Οίκο, Molly's game, Drones

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Drones: Θάνατος από ψηλά». Ένας πιλότος που έχει την βάση του στο Λας Βέγκας ο Τόμας Ίγκαν αναλαμβάνει υπηρεσία ως πιλότος drones με αποστολή δολοφονικές επιθέσεις στους Ταλιμπάν.

Για 12 ώρες την ημέρα σκορπά τον θάνατο και μετά επιστρέφει σπίτι στη σύζυγο και τα παιδιά του. Σταδιακά όμως ο Τόμας αρχίζει να αμφισβητεί την αποστολή του. Μήπως δημιουργεί περισσότερους τρομοκράτες από αυτούς που σκοτώνει συντελώντας έτσι κι εκείνος σε ένα λουτρό αίματος δίχως τέλος;

Έτος: 2014

Διάρκεια: 102 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άντριου Νίκολ

Παίζουν: Ήθαν Χοκ, Μπρους Γκρίνγουντ, Ζόι Κράβιτζ, Τζέικ Έιμπελ, Τζάνουαρυ Τζόουνς

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Molly's game». Η Μόλι Μπλουμ, μια σκιέρ ολυμπιακών προδιαγραφών αποφασίζει να χτίσει μια διαφορετική επαγγελματική καριέρα στο Λος Άντζελες, στο χώρο της ψυχαγωγίας. Σύντομα, θα στήσει μια δική της εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων και πιο συγκεκριμένα για αγώνες πόκερ. Καθώς αυτές οι εκδηλώσεις αρχίζουν να φιλοξενούνται σε σπίτια μεγάλων αστέρων του κινηματογράφου, του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου, η Μόλι Μπλουμ γίνεται όλο και πιο έξπερτ στα μεγάλα στοιχήματα και τις προκλήσεις τους.

Όταν όμως, κάποια στιγμή πράκτορες του FBI εισβάλουν σε μία από τις επιχειρήσεις της στα χνάρια μια οικονομικής πυραμίδας και της ρωσικής μαφίας, η Μόλι θα βρεθεί με χειροπέδες για πράγματα που δεν έχει διαπράξει. Ο μόνος που μπορεί να τη σώσει είναι ο δικηγόρος υπεράσπισης που φαίνεται ότι δεν έχει πειστεί από τα δημοσιεύματα που την έχουν ήδη καταδικάσει.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 141 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άαρον Σόρκιν

Παίζουν: Τζέσικα Τσάστεϊν, Ίντρις Έλμπα, Κέβιν Κόστνερ, Μάικλ Σέρα, Κρις Ο’Ντάουντ, Μπιλ Καμπ

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Ο άντρας που έριξε το Λευκό Οίκο». Η αληθινή ιστορία του Μαρκ Φελτ, του δευτέρου σε ιεραρχία αξιωματικού του FBI, ο οποίος χαρακτηρίστηκε με το ψευδώνυμο «βαθύ Λαρύγγι» στην αποκάλυψη του σκανδάλου του Watergate.

Η ταυτότητα του πληροφοριοδότη ήταν για περισσότερα από 30 χρόνια μυστική, τροφοδοτώντας συνεχώς τη δημόσια περιέργεια και διάφορες εικασίες, μέχρι που το 2005 ο ίδιος ο Φελτ αποκάλυψε την αλήθεια, μέσω ενός άρθρου.

Λίγοι όμως γνώριζαν την προσωπική και επαγγελματική ζωή του εξαιρετικά ιδιοφυούς και ασυμβίβαστου Φελτ, ο οποίος ρίσκαρε και τελικά θυσίασε τα πάντα, την οικογένεια, την καριέρα και τελικά την ελευθερία του, για να φέρει στο φως όσα γνώριζε.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 96 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πίτερ Λάντσμαν

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Νταϊάν Λέιν, Τζος Λούκας, Τόνι Γκόλντουϊν