Ταινίες στην τηλεόραση (16/3): Γνωρίζοντας τον Ντέιβ, Gran Torino, Έρωτας στη Σιβηρία

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (16/3).

Ταινίες στην τηλεόραση (16/3): Γνωρίζοντας τον Ντέιβ, Gran Torino, Έρωτας στη Σιβηρία

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Γνωρίζοντας τον Ντέιβ». Αναζητώντας έναν τρόπο να σώσουν τον καταδικασμένο τους κόσμο, κάποια μικροσκοπικά πλασματάκια που έχουν ανθρώπινη μορφή, καταφτάνουν στη γη έχοντας την καλύτερη συγκάλυψη: ένα διαστημόπλοιο που έχει τη μορφή ενός κανονικού ανθρώπου!

Έτος: 2008

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Ρόμπινς

Παίζουν: Έντι Μέρφι, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Γκάμπριελ Γιούνιον

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Gran Torino». Ο Γουόλτ Κοβάλσκι, ένας απόμακρος βετεράνος του πολέμου της Κορέας, δυσκολεύεται να συνηθίσει τις αλλαγές που συμβαίνουν στη γειτονιά του, αλλά και στην ίδια τη ζωή του. Η γυναίκα του έχει πεθάνει, διάφοροι μετανάστες -που τους απεχθάνεται- παίρνουν τη θέση των παλιών γειτόνων του, τα παιδιά του γίνονται όλο και πιο απόμακρα.

Το μόνο που του χαρίζει μια σταθερότητα είναι η μοναχική, αλλά γεμάτη δραστηριότητες καθημερινότητά του και η σκυλίτσα του, η Νταίζη. Όλα αυτά μέχρι μια νύχτα, που κάποιος προσπαθεί να κλέψει το αγαπημένο του Gran Torino, ένα αυτοκίνητο του '72, που το συντηρεί σχολαστικά, για να παραμένει όπως την πρώτη μέρα που το αγόρασε.

Αυτή η απόπειρα θα φέρει στη ζωή του Γουόλτ τον ντροπαλό έφηβο γείτονά του, Τάο, από τη συμμορία των Χμονγκ. Με τον τρόπο που θα αντιδράσει, ο Γουόλτ θα ανατρέψει όχι μόνο τα σχέδια τους, αλλά και ολόκληρη τη ζωή της γειτονιάς, που μέχρι τότε απέφευγε.

Έτος: 2008

Διάρκεια: 116 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ

Παίζουν: Κλιντ Ίστγουντ, Μπι Βανγκ, Κρίστοφερ Κάρλεϊ, Τζέραλντιν Χιούτζις, Μπράιαν Χέιλι

Σαράντα λεπτά μετά το Star θα προβάλει την ταινία «Έρωτας στη Σιβηρία». Ο Λούκας, ένας Αμερικανός έμπορος διαμαντιών, ταξιδεύει μέχρι τη Ρωσία για να πουλήσει δώδεκα σπάνια μπλε διαμάντια, αμφιλεγόμενης προέλευσης. Καθώς η συμφωνία, που είχε κλείσει, αρχίζει να καταρρέει, ταξιδεύει στη Σιβηρία για να αναζητήσει τον Ρώσο συνεργάτη του, που έχει εξαφανιστεί.

Εκεί, γνωρίζει την Κάτια, μια Ρωσίδα ιδιοκτήτρια καφέ, την οποία και ερωτεύεται παράφορα. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα βρεθεί σε μία θανατηφόρα ανταλλαγή πυρών μεταξύ του αγοραστή και της ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών και θα έρθει αντιμέτωπο με ακραίες καταστάσεις.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 104 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μάθιου Ρος

Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Άλαν Ουλαρού, Βερόνικα Φέρες