Ταινίες στην τηλεόραση (15/3): Μια καλή χρονιά, Ο συνήγορος, Everest

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (15/3).

Ταινίες στην τηλεόραση (15/3): Μια καλή χρονιά, Ο συνήγορος, Everest

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Μια καλή χρονιά». Ο πολυάσχολος χρηματιστής Μαξ Σκίνερ αφήνει το Λονδίνο και πετάγεται μέχρι τη Νότια Γαλλία για να πουλήσει τον αμπελώνα του θείου του όπου μεγάλωσε.

Σύντομα όμως η υπεροπτική του διάθεση απέναντι στην ζωή της επαρχίας αλλάζει παντελώς χάρη στις αναμνήσεις των παιδικών χρόνων και μια πανέμορφη Γαλλίδα που γνωρίζει.

Έτος: 2006

Διάρκεια: 117 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ

Παίζουν: Ράσελ Κρόου, Άλμπερτ Φίνει, Μάριον Κοτιγιάρ

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Ο συνήγορος». Ένας φιλόδοξος, όσο και άπληστος, δικηγόρος, γνωστός σε όλους ως «Συνήγορος», αναλαμβάνει να διεισδύσει στο σκοτεινό κόσμο των καρτέλς των ναρκωτικών. Σύντομα διαπιστώνει ότι οι νόμοι που ορίζουν αυτό το χώρο είναι πάνω από τους νόμους που εκπροσωπεί αυτός.

Όταν στο παιχνίδι μπουν η ματαιόδοξη κοπέλα του, Λόρα, και ένα αινιγματικό ζευγάρι, που αποδεικνύεται ιδιαίτερα επικίνδυνο, ο Συνήγορος διαπιστώνει ότι ο μόνος τρόπος για να ξεφύγει από αυτό είναι το πάει μέχρι τέλους.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 117 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ

Παίζουν: Μάικλ Φασμπέντερ, Πενέλοπε Κρουζ, Κάμερον Ντίαζ, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Μπραντ Πιτ

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Everest». Δύο ορειβατικές ομάδες, προσπαθώντας να κατακτήσουν την πιο ψηλή βουνοκορφή, το Εβερεστ, παγιδεύονται στα χιόνια. Αμέτρητα ρίσκα.

Τεράστιες δυσκολίες. Χρόνια εκπαίδευσης για προκλήσεις, που δεν είναι εύκολο να προβλεφθούν.

Ό,τι κι αν είναι αυτό, όμως, που πυροδοτεί την προσπάθεια να φτάσουν στο πιο επικίνδυνο σημείο της Γης, αυτό που είναι αδιαμφισβήτητο είναι πως στην κορυφή, οι φιλοδοξίες, πολύ συχνά, συναντούν την ανθρώπινη λιποψυχία και τη θηριώδη καταιγίδα.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 116 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ

Παίζουν: Τζέισον Κλαρκ, Τζος Μπρόλιν, Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρόμπιν Ράιτ