Ταινίες στην τηλεόραση (14/3): O δάσκαλος ήταν λεβεντιά, Οι πειρατές της Καραϊβικής, SWAT

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (14/3).

Ταινίες στην τηλεόραση (14/3): O δάσκαλος ήταν λεβεντιά, Οι πειρατές της Καραϊβικής, SWAT

Στις 21:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Οι πειρατές της Καραϊβικής». Ο κάπτεν Τζακ Σπάροου δε θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό μακριά από την περιπέτεια. Όταν βρεθεί λοιπόν στο δρόμο του η Αντζέλικα, μια γυναίκα από το σκοτεινό παρελθόν του, καταλαβαίνει ότι σύντομα η ατμόσφαιρα θα αρχίσει να μυρίζει μπαρούτι.

Προς το παρόν, φυσικά, ο Τζακ δεν είναι σίγουρος αν η τυχαία(;) συνάντησή τους οφείλεται στην… μυθική γοητεία του ή στη σφοδρή επιθυμία της Αντζέλικα να ανακαλύψει την θρυλική "Πηγή της Αιώνιας Νεότητας".

Όταν όμως οι καταστάσεις τον φέρουν απέναντι από τον κουρσάρο Μαυρογένη, τον φόβο και τον τρόμο όλων των πειρατών, τότε πλέον δεν θα έχει καμιά αμφιβολία! Παρ’ όλα αυτά, ακόμα δυσκολεύεται να αποφασίσει ποιος από τους δύο είναι χειρότερος: ο διαβόητος και επικίνδυνος αρχιπειρατής ή η πανούργα, αλλά ακαταμάχητα σαγηνευτική, Αντζέλικα;

Έτος: 2011

Διάρκεια: 122 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρομπ Μάρσαλ

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Πενέλοπε Κρουζ, Τζέφρι Ρας, Ίαν ΜακΣέιν, Κέβιν ΜακΝάλι, Κιθ Ρίτσαρντς

Την ίδια ώρα το Mega θα προβάλει την ταινία «SWAT». Ένας βετεράνος αστυνομικός αναλαμβάνει δράση στην αστυνομία του Λος Άντζελες και αποφασίζει να δημιουργήσει την δική του επίλεκτη ομάδα, επιλέγοντας και εκπαιδεύοντας τους καλύτερους αστυνομικούς της πόλης. Μετά από εβδομάδες απαιτητικής φυσικής άσκησης η νέα ομάδα SWAT αναλαμβάνει δράση.

Η πρώτη της αποστολή δεν θα είναι εύκολη, αφού ένας διαβόητος έμπορος ναρκωτικών, προσφέρει μια δωρεά 100 εκατομμυρίων δολαρίων σε οποιονδήποτε καταφέρει να τον απαλλάξει από την αστυνομική κράτηση, Η δράση μόλις ξεκίνησε.

Έτος: 2003

Διάρκεια: 108 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κλάρκ Τσόνσον

Παίζουν: Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Κόλιν Φάρελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ελ Ελ Κουλ Τζέι, Μπράιαν Βαν Χόλτ, Ολιβιέ Μαρτίνεζ

Στις 23:15 το Star θα προβάλει την ελληνική ταινία «Ο δάσκαλος ήταν λεβεντιά». Ο Ευλάμπιος έφαγε τα νιάτα του ως δάσκαλος στο Ρημαδοχώρι, ένα μακρινό χωριό της Πελοποννήσου που... κόσμο ακούει και κόσμο δεν βλέπει, χωρίς ποτέ του να διαμαρτυρηθεί, χωρίς ούτε μια φορά να βογκήξει. Μεγάλοι και παλιοί οι δεσμοί που τον δένουν μ' αυτό το ριζοχώρι.

Σήμερα, που αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα, ο λόγος είναι μεγάλος και σπουδαίος: Έρχεται να ζητήσει από τον πλούσιο βιομήχανο Χατζηξέρξη, την εκπλήρωση μιας παλιάς του υπόσχεσης: να τους κτίσει ένα σχολείο. Ο Χατζηξέρξης τους είχε τάξει να κτίσει το σχολείο τότε που τον έσωσαν από βέβαιο θάνατο - περαστικός από το Ρημαδοχώρι για κυνήγι μπεκάτσας κόντεψε να σκοτωθεί.

Τα χρόνια πέρασαν από τότε και ο Χατζηξέρξης ξέχασε την υπόσχεσή του. Ο Ευλάμπιος θα συναντήσει τον Χατζηξέρξη το βράδυ μιας δεξίωσης με σκοπό να μπλέξουν έναν πλούσιο Ελληνοαμερικανό σε αμφίβολης εντιμότητας επιχειρήσεις. Όμως, στο τραπέζι κάθονταν δεκατρείς ¬γεγονός που για τον προληπτικό Χατζηξέρξη αποτελούσε μεγάλη γρουσουζιά - και ο Ευλάμπιος είναι ο απρόσμενος 14ος καλεσμένος, με το όνομα... Ελευθερουδάκης.

Έτος: 1970

Διάρκεια: 84 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης

Παίζουν: Διονύσης Παπαγιανόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Ελένη Ερήμου, Ανδρέας Φιλιππίδης, Κάκια Παναγιώτου, Γιώργος Μοσχίδης, Αθηνόδωρος Προύσαλης, Άννα Παϊτατζή, Βάσια Τριφύλλη