Ταινίες στην τηλεόραση (13/3): Suicide squad, Kορίτσια για φίλημα, Αδίστακτα πρόσωπα

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (13/3).

Ταινίες στην τηλεόραση (13/3): Suicide squad, Kορίτσια για φίλημα, Αδίστακτα πρόσωπα

Στις 20:00 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Κορίτσια για φίλημα». Η Ρένα, διευθύντρια ελληνικού τουριστικού γραφείου, στη Νέα Υόρκη, έρχεται στην Ελλάδα μαζί με την ανιψιά της Τζένη. Στο μεταξύ, το μουσικό συγκρότημα του Κώστα, με τη βοήθεια της Μάρθας κατορθώνει να εισχωρήσει σε κάποιο Κινηματογραφικό Στούντιο για τη λήψη δοκιμαστικών, από όπου όμως τους διώχνουν, αφού αποτυγχάνουν παταγωδώς.

Ο αδελφός της Ρένας της ζητά να συναντηθεί μ’ έναν επιχειρηματία, τον κ. Ράμογλου, σαν απεσταλμένη τραστ κεφαλαιούχων, για χρηματοδότηση μιας δικιάς του επιχείρησης. Έτσι φεύγουν για τη Ρόδο, όπου έχει καθοριστεί το ραντεβού. Εκεί καταφθάνει και η συντροφιά του Κώστα με το κότερο του Ανδρέα.

Οι δύο φίλοι, στη θέα της όμορφης Τζένης, γίνονται δύο παθιασμένοι υποψήφιοι αντεραστές και καθένας με τον τρόπο του προσπαθεί να την κατακτήσει. Ο Ανδρέας, για να μην αποδοθεί η μελλοντική του επιτυχία-όπως νομίζει- στη μεγάλη του περιουσία και το όνομα του πατέρα του, προτείνει στον Κώστα να ανταλλάξουν τα ονόματα τους.

Έτος: 1965

Διάρκεια: 104 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Ζωή Λάσκαρη, Ρένα Βλαχοπούλου, Μάρθα Καραγιάννη, Χλόη Λιάσκου, Ανδρέας Ντούζος, Γιάννης Βογιατζής, Αλέκος Τζανετάκος, Κώστας Βουτσάς, Περικλής Χριστοφορίδης, Γ. Γαβριηλίδης

Στις 23:00 το ίδιο κανάλι θα δείξει την ταινία «Αδίστακτα πρόσωπα». Ο πράκτορας του FBI, Σον Άρτσερ αναλαμβάνει να εντοπίσει ένα βιολογικό όπλο-βόμβα, που έχει τοποθετήσει σε άγνωστο σημείο του Λος Άντζελες, ο αδίστακτος τρομοκράτης Κάστορ Τρόι, τον οποίο ο Σον προσπαθεί πολύ καιρό τώρα να συλλάβει ως υπεύθυνο για το θάνατο του παιδιού του στο παρελθόν.

Η ενέδρα που θα στήσει στον Κάστορ Τρόι και τον αδελφό του, θα ρίξει μεν τον αρχιτρομοκράτη σε κώμα, όμως δεν μπορεί να μιλήσει για να βοηθήσει την έρευνα. Ο μόνος που μπορεί να γνωρίζει σε ποιο σημείο βρίσκεται η βόμβα, είναι ο αδελφός του, Πόλαξ. Αποφασισμένος ο Σον να δώσει τέλος στα παρανοϊκά τους σχέδια, θα προβεί σε μια επικίνδυνη χειρουργική επέμβαση, που θα του επιτρέψει να «αποκτήσει» το πρόσωπο του αντιπάλου του. Με τον τρόπο αυτό, πιστεύει ότι έτσι θα ξεγελάσει τον Πόλαξ, για να του αποσπάσει το ακριβές σημείο της βόμβας.

Τα πράγματα όμως γίνονται πιο περίπλοκα, αφού και ο Τρόι κάνει ακριβώς το ίδιο, όταν συνέρχεται από το κώμα και διαπιστώνει ότι το πρόσωπό του έχει… εξαφανιστεί! Ένα ξέφρενο παιχνίδι ταυτοτήτων έχει μόλις ξεκινήσει, όπου η αλήθεια δεν είναι πάντα αυτό φαίνεται.

Έτος: 1997

Διάρκεια: 129 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζον Γου

Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Νίκολας Κέιτζ, Τζόαν Άλλεν, Τζίνα Γκέρσο, Νικ Κασσαβέτις

Δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Suicide squad». Η κυβερνητική πράκτορας Δρ. Αμάντα Γουόλερ συγκεντρώνει την πιο επικίνδυνη ομάδα κακοποιών.

Όλοι τους θα αναγκαστούν να συνεργαστούν με την αμερικανική κυβέρνηση στην καταπολέμηση του κακού. Η συμφωνία είναι απλή, θα εκτελέσουν τις πιο επικίνδυνες αποστολές για να σώσουν τον κόσμο από μια ισχυρή απειλή με αντάλλαγμα την ελάφρυνση των ποινών τους.

Άλλωστε δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Μέλη της Ομάδας Αυτοκτονίας είναι ορισμένοι από τους πιο εικονικούς και επικίνδυνους ήρωες της DC Comics, μεταξύ των οποίων, ο Joker, o Deadshot, o Captain Boomerang, η Harley Quinn, η Enchantresso, ο Rick Flagg, ο Killer Croc, η Katana.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 108 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Άγερ

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Τζάρεντ Λέτο, Μάργκοτ Ρόμπι, Βαϊόλα Ντέιβις, Κάρα Ντελαβίν