Ο Γιάτσεκ Γκμοχ αποκλειστικά στο «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο»

Το Σάββατο (13/3) θα προβληθεί μέσω της εκπομπής «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» μία σπάνια συνέντευξη του Γιάτσεκ Γκμοχ.

Ο Γιάτσεκ Γκμοχ αποκλειστικά στο «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο»

Γιάτσεκ Γκμοχ, ο Πολωνός προπονητής που άφησε το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και εδώ και 42 χρόνια έχει επιλέξει την Ελλάδα ως μόνιμο τόπο κατοικίας του, σε μια σπάνια συνέντευξή του, μιλάει αποκλειστικά στον Άρη Γάτα και στην εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο», το Σάββατο 13 Μαρτίου.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, ο Γιάννης Σκάλκος και ο Κώστας Λασκαράτος, δίνουν «χρώμα» από την ελληνική περιφέρεια, ενώ συνδέονται με Covid-free γειτονιές της ομογένειας, πιάνοντας τον παλμό του Ελληνισμού, που κρατάει ζωντανά τα έθιμα της πατρίδας.

Δέκα μέρες μετά το καταστροφικό χτύπημα του Εγκέλαδου στη Θεσσαλία, η κάμερα της εκπομπής «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο», παραμένει ανοιχτή στα προβλήματα και τα αιτήματα των πληγέντων.

Επίσης, 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο του Μαρτίου, η δημόσια τηλεόραση δεν ξεχνά την επέτειο της Παλιγγενεσίας.

Ο Κώστας Λασκαράτος και ο Γιάννης Σκάλκος, το πιο διαβασμένο δίδυμο του Σαββατοκύριακου, διατηρεί σταθερά σε πρώτο πλάνο την επικαιρότητα. Για τρεισήμισι ώρες, στην εκπομπή φιλοξενούνται δημοσιογράφοι, οικονομικοί αναλυτικές, λοιμωξιολόγοι, διεθνολόγοι και πολιτικοί, για να φωτίσουν κάθε πτυχή της επικαιρότητας.