«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Φτάνει στο τέλος της η μακροβιότερη κωμική σειρά

Η αγαπημένη κωμική σειρά του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί φέτος

«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Φτάνει στο τέλος της η μακροβιότερη κωμική σειρά

Είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» είναι στο πρόγραμμα του ALPHA για οκτώ σεζόν σπάζοντας το ρεκόρ της μακροβιότερης κωμικής σειράς της ελληνικής τηλεόρασης.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν η σειρά θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πρόγραμμα του καναλιού και την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με το nassosblog.gr η μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης τη φετινή σεζόν θα ολοκληρώσει τον καθόλα επιτυχημένο κύκλο της στο πρόγραμμα του ALPHA.

Οι ιθύνοντες του καναλιού, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα θεωρούν ότι έχει επέλθει κορεσμός στην υπόθεση της σειράς, παρά τις αλλαγές που έχουν γίνει κατά καιρούς στα ζευγάρια.

Αυτό φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης αφού το κοινό φαίνεται να είναι πολύ κουρασμένο. Αν τελικά το φινάλε της σειράς γίνει πραγματικότητα, τότε το πρόγραμμα του καναλιού τη νέα σεζόν θα είναι εντελώς διαφορετικό από το φετινό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι σειρές «Έλα στη θέση μου» και «Αγγελική» αναμένεται να ολοκληρωθούν τη φετινή σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι οι ιθύνοντες του καναλιού θα πρέπει να βρουν νέα πρότζεκτ για τη νέα σεζόν με δεδομένο ότι ο σταθμός θα στηριχθεί και πάλι στο κομμάτι της μυθοπλασίας.

Πηγή: dailymedia.com.gr