Ταινίες στην τηλεόραση (11/3): Συνωμοσία, The Matrix reloaded, To χρέος

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (11/3).

Ταινίες στην τηλεόραση (11/3): Συνωμοσία, The Matrix reloaded, To χρέος

Στις 22:15 το Star θα προβάλει την ταινία «Συνωμοσία». Η Άλις, πρώην ανακρίτρια της CIA, τώρα ζει μια φυσιολογική ζωή στο Λονδίνο. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν απέτυχε να ανακρίνει έναν κρατούμενο, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Όταν η CIA συλλαμβάνει κάποιον, που έχει άμεσες πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, η Άλις καλείται πάλι να τον ανακρίνει. Ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα, θα την κάνει να καταλάβει ότι της έχουν στήσει παγίδα και τώρα θα πρέπει, με κίνδυνο τη ζωή της, να βρει τους συνωμότες και να αποτρέψει μια φονική βιολογική επίθεση στην πόλη.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 88 λεπτά

Παίζουν: Νούμι Ράπας, Τόνι Κολέτ, Ορλάντο Μπλουμ, Τζον Μάλκοβιτς, Μάικλ Ντάγκλας

Σκηνοθεσία: Μάικλ Άπτιντ

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «The Matrix reloaded». Ο Νίο και οι επαναστάτες του έχουν μόνο 72 ώρες για να προστατεύσουν τη Ζάιον, το τελευταίο καταφύγιο της ανθρωπότητας, έως ότου οι Φονικές Μηχανές φτάσουν στην πόλη για να καταστρέψουν τους κατοίκους της.

Η μάντισσα Όρακλ τον οδηγεί στον Κλειδοκράτορα για να βρει το κλειδί με το οποίο μπορεί να σταματήσει την παροχή ενέργειας στο Matrix.

Έτος: 2003

Διάρκεια: 138 λεπτά

Σκηνοθεσία: Λάνα και Λίλι Γουατσόφσκι

Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Κάρι-Αν Μος, Λόρενς Φίσμπερν, Μόνικα Μπελούτσι, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, Χιούγκο Γουίβινγκ

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Το χρέος». Πριν από 30 χρόνια, η πρώην πράκτορας της Μοσάντ, Ρέιτσελ, μαζί με άλλους δύο συναδέλφους της, έφεραν εις πέρας μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στο Ανατολικό Βερολίνο, τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός απάνθρωπου ναζιστή εγκληματία πολέμου.

Η Ρέιτσελ πίστευε πως είχε ολοκληρώσει την αποστολή της αλλά το σήμερα φαίνεται πως τη διαψεύδει και τη φέρνει αντιμέτωπη με κάποια χρέη, που δεν ξεπληρώνονται εύκολα και τα βρίσκεις ξανά μπροστά σου.

Έτος: 2010

Διάρκεια: 113 λεπτά

Παίζουν: Έλεν Μίρεν, Τζέσικα Τσάστεϊν, Τομ Γουίλκινσον, Σαμ Γουόρθινγκτον

Σκηνοθεσία: Τζον Μέιντεν