Ταινίες στην τηλεόραση (8/3): Glass, Ο τιμωρός, Lock-out

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (8/3).

Ταινίες στην τηλεόραση (8/3): Glass, Ο τιμωρός, Lock-out

Στις 22:00 το Mega θα προβάλει την ταινία «Ο τιμωρός». Ο Φρανκ Καστλ, πρώην μυστικός πράκτορας του FBI, γίνεται αδυσώπητος τιμωρός του εγκλήματος, όταν χάνει την οικογένειά του από αντίποινα μαφιόζων.

Πρόκειται για μια ιστορία εκδίκησης και λύτρωσης, με πρωταγωνιστή τον Τόμας Τζέιν, ο οποίος παρουσιάζει στη μεγάλη οθόνη έναν από τους κορυφαίους χαρακτήρες της Marvel, που έχει γράψει ιστορία ανάλογη με τους X-Men και τον Spider-Man.

Έτος: 2004

Διάρκεια: 124 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Χένσλι

Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Τόμας Τζέιν, Γουίλ Πάτον, Σαμάνθα Μάθις

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Glass». Από τον «Άφθαρτο», ο Ντέιβιντ Νταν καταδιώκει χρησιμοποιώντας τις υπερφυσικές ικανότητές του, τον άνθρωπο με τις 24 προσωπικότητες, Κέβιν Γουέντελ Κραμπ.

Οι δυο τους μαζί συλλαμβάνονται και οδηγούνται στην ίδια ψυχιατρική κλινική, όπου και θα συναντήσουν τον Ελάιζα Πράις, γνωστό και ως Γκλας, ο οποίος διατηρεί σημαντικά μυστικά και για τους δύο άντρες.

Έτος: 2019

Διάρκεια:129 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Παίζουν: Τζέιμς Μάκαβοϊ, Μπρους Γουίλις, Σάμιουελ Τζάκσον, Άνια Τείλορ Τζόι, Σάρα Πόλσον

Σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Lock-out». Η MS One είναι μια φυλακή πειραμάτων στο Διάστημα, όπου κρατούνται 500 από τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες της Γης, σε κατάσταση τεχνητού ύπνου.

Όταν μια ανθρωπιστική αποστολή, στην οποία ηγείται η Έμιλι, κόρη του Αμερικανού προέδρου, επισκέπτεται τη φυλακή, έρχεται αντιμέτωπη με μια απίστευτα βίαιη ανταρσία. Η Έμιλι και το πλήρωμα της MS One κρατούνται όμηροι από τους εγκληματίες.

Ο πρόεδρος αποφασίζει να στείλει τον πράκτορα Σνόου, ο οποίος είχε φυλακιστεί άδικα με την κατηγορία της συνωμοσίας, στη διαστημική φυλακή, με μοναδική του αποστολή να σώσει την Έμιλι και να ξανακερδίσει την ελευθερία του.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 90 λεπτά

Παίζουν: Γκάι Πιρς, Πίτερ Στορμέαρ, Μάγκι Γκρέις, Τζόζεφ Γκίλιγκαν

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάδερ, Στίβεν Σέιντ Λέτζερυ