LUPIN: Καταιγιστική η πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του φαινομένου του Netflix

Δείτε το τρέιλερ της 2ης σεζόν του LUPIN του Netflix - Η γαλλική σειρά-φαινόμενο έχει και συνέχεια - Οmar Sy γίνεται απρόβλεπτος.

LUPIN: Καταιγιστική η πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του φαινομένου του Netflix

Η πιο επιτυχημένη γαλλόφωνη παραγωγή του Netflix, που σημείωσε προβολές-ρεκόρ, θα επιστρέψει το καλοκαίρι και τώρα παίρνουμε μια πρώτη ματιά. Ο streaming γίγαντας έδωσε στην κυκλοφορία το πρώτο trailer της 2ης σεζόν του LUPIN, όπου βλέπουμε έναν Assane Diop του Omar Sy αποφασισμένο για όλα!

Και αυτό γιατί η απαγωγή του μικρού γιου του στο cliffhanger φινάλε του πρώτου μέρους/σεζόν θα τον κάνει απρόβλεπτο και σαν ένα θεριό στριμωγμένο στη γωνία, καταστρώνει ένα νέο μεγαλεπίβολο σχέδιο για να τον σώσει.

Δημιουργός του σόου είναι ο George Kay γνωστός για τα "Criminal" και το "Killing Eve", ο οποίος μαζί με τον Francois Uzan εμπνεύστηκαν μια φρέσκια ιστορία βασισμένη στις περιπέτειες του Arsene Lupin, ενός χαρακτήρα που έγραψε ο Γάλλος λογοτέχνης, Maurice Leblanc. Για το Part 2, που θα αποτελείται από πέντε νέα επεισόδια, στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσουν οι Ludovic Bernard (Επεισόδια 6-7) και Hugo Gelin (Επεισόδια 8-10).

Μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στην άποψή μας για το Lupin πατώντας το σύνδεσμο. Το Lupin: Μέρος 2ο θα πραγματοποιήσει τη πρεμιέρα του αυτό το καλοκαίρι (ακόμη δεν γνωρίζουμε το πότε ακριβώς) αποκλειστικά στη "συχνότητα" του Netflix και παρακάτω μπορείτε να δείτε το teaser trailer με ελληνικούς υπότιτλους.