Ταινίες στην τηλεόραση (5/3): Μαθητευόμενος μπάτσος 2, Η ωραία των Αθηνών, Προσωπική εκδίκηση

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (5/3).

Ταινίες στην τηλεόραση (5/3): Μαθητευόμενος μπάτσος 2, Η ωραία των Αθηνών, Προσωπική εκδίκηση

Στις 21:00 το Mega θα προβάλει την ελληνική ταινία «Η ωραία των Αθηνών». Ο κ. Ζάχος, πρόεδρος Ηθοπλαστικού Σωματείου “Πνεύμα και ηθική” κληρονομεί με διαθήκη από κάποιο θείο του ένα μεγάλο ποσό με μοναδικό όρο να παντρευτεί την σπιτονοικοκυρά του θείου του Αριστέα. Άσχημη και μεγάλη στην ηλικία.

Για να αποφύγει το σκόπελο της Αριστέας σκαρφίζεται να την παντρέψει με έναν από τους δύο ενοικιαστές του, που του χρωστάνε και πολλά νοίκια, υποσχόμενος και αρκετά λεφτά. Τον Νότη και τον Κοσμά. Τους παρουσιάζει λοιπόν στην Αριστέα σαν ενοικιαστές που θέλουν και ενδιαφέρονται να νοικιάσουν ένα δωμάτιο στο σπίτι της. Στο μεταξύ ο Νότης γνωρίζεται με την Τόνια και ο Κοσμάς με την Κλάρα.

Έτος: 1954

Διάρκεια: 81 λεπτά

Σκηνοθεσία: Νίκος Τσιφόρος

Παίζουν: Γεωργία Βασιλειάδου, Μίμης Φωτόπουλος, Βασίλης Αυλωνίτης, Νίκος Σταυρίδης, Σπεράντζα Βρανά, Γκέλυ Μαυροπούλου

Στις 22:50 το ίδιο κανάλι θα δείξει την ταινία «Προσωπική εκδίκηση». Ο Σάιμον είναι ένας άντρας με ένα μυστηριώδες και σκοτεινό παρελθόν. Ο θάνατος του γιού του θα τον ρίξει ακόμη περισσότερο στην απόγνωση με αποτέλεσμα να αναζητεί εκδίκηση.

Η αναμέτρησή του με τον υπόκοσμο των γκέτο θα του δώσει ευκαιρία να πάρει αυτό που αναζητεί. Δράση, περιπέτεια και αδρεναλίνη είναι τα κύρια χαρακτηριστικά και αυτής της ταινίας, με τον ατσάλινο Σίγκαλ να τελειώνει την ταινία χωρίς την παραμικρή αμυχή πάνω του.

Έτος: 2007

Διάρκεια: 96 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντον Ε. Φοντ Λιρόι

Παίζουν: Στίβεν Σιγκάλ, Έντι Γκρίφιν, Ντάνι Τρέχο, Κάρμεν Σεράνο, Κερκ Βόλερ

Τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Μαθητευόμενος μπάτσος 2». Ο Μπεν, ένας μαθητευόμενος αστυνομικός, που μόλις αποφοίτησε από τη σχολή, θέλει να γίνει ντετέκτιβ στο πλευρό του μελλοντικού κουνιάδου του, Τζέιμς.

Ο Τζέιμς όμως δεν πιστεύει ότι o Μπεν είναι έτοιμος για επικίνδυνες αποστολές. Παρά τις επιφυλάξεις του, τελικά τον παίρνει μαζί του στο Μαϊάμι για να ερευνήσουν μια υπόθεση. Σύντομα η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα να απειλείται η λύση της υπόθεσης αλλά και ο επικείμενος γάμος του Μπεν με την αγαπημένη του.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 101 λεπτά

Παίζουν: Κέβιν Χαρτ, Άις Κιούμπ, Μπέντζαμιν Μπρατ, Ολίβια Μουν

Σκηνοθεσία: Τιμ Στόρι