Ταινίες στην τηλεόραση (2/3): Χωρίς οίκτο, Ασύλληπτη συμμορία, Οι επόμενες τρεις μέρες

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (2/3).

Ταινίες στην τηλεόραση (2/3): Χωρίς οίκτο, Ασύλληπτη συμμορία, Οι επόμενες τρεις μέρες

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Οι επόμενες τρεις μέρες». Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η γυναίκα του Τζον Μπρέναν, ενός φιλήσυχου καθηγητή, καταδικάστηκε για ένα φόνο τον οποίο ισχυρίζεται ότι δεν διέπραξε.

Όταν η τελευταία έφεση απορρίπτεται κι εκείνη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, ο Τζον καταλαβαίνει ότι πρέπει να κάνει τα πάντα για να τη βγάλει από τη φυλακή.

Έτος: 2010

Διάρκεια: 134 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πολ Χάγκις

Παίζουν: Ράσελ Κρόου, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Λίαμ Νίσον, Μπράιαν Ντένεχι

Μία ώρα μετά το Mega θα δείξει την ταινία «Ασύλληπτη συμμορία». Μετά από μια σειρά θρασύτατων ληστειών σε τράπεζες, η ομάδα των γοητευτικών και πανέξυπνων νεαρών που κρύβεται πίσω τους, επιχειρεί το απόλυτο εγχείρημα. Στόχος να γίνουν καπνός 25 εκατομμύρια δολάρια.

Το σχέδιο, που πρέπει να οργανωθεί σε τρεις μόλις ημέρες, κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα όταν στο δρόμο τους μπαίνει ένας από τους πιό επίμονους ντέτεκτιβ του Μανχάταν, ο οποίος δεν θα ησυχάσει αν δεν τους πιάσει!

Έτος: 2010

Διάρκεια: 98 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζον Λέσενχοπ

Παίζουν: Ματ Ντίλον, Πολ Γουόκερ, Ίντρις Έλμπα, Χέιντεν Κρίστενσεν

Στις 23:45 το Star θα προβάλει την ταινία «Χωρίς οίκτο». Άστεγος και φυγάς από στρατοδικείο, Ο Τζόι Τζόουνς, ένας προβληματικός πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων εισέρχεται στον εγκληματικό υπόκοσμο του Λονδίνου αρπάζοντας την ταυτότητα ενός άλλου ανθρώπου που θα τον μεταμορφώσει σ' έναν εκδικητικό άγγελο στη συνέχεια.

Ο Τζόουνς κυκλοφορεί στον λονδρέζικο υπόκοσμο και κάποια στιγμή προσεταιρίζεται την ταυτότητα ενός άλλου άνδρα. Μετατρέπεται σταδιακά σε έναν άγγελο – εκδικητή που τιμωρεί τους πάντες στο πέρασμά του.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 105 λεπτά

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Άγκατα Μπουζέκ, Μπένεντικτ Γουόνγκ, Κρίστιαν Μπράσινγκτον

Σκηνοθεσία: Στίβεν Νάιτ