Ταινίες στην τηλεόραση (20/2): Το ξύλο βγήκε από το παράδεισο, Η συμμορία των 12, Awkward moment

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (20/2). 

Ταινίες στην τηλεόραση (20/2): Το ξύλο βγήκε από το παράδεισο, Η συμμορία των 12, Awkward moment

Στις 20:00 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Το ξύλο βγήκε από το παράδεισο». Σε ένα αριστοκρατικό κολέγιο με πολύ κακομαθημένες μαθήτριες, πιάνει για πρώτη φορά δουλειά ένας νεαρός φιλόλογος, με όνειρα και αγάπη για το λειτούργημά του – όπως το θεωρεί ο ίδιος. Μα τόσο οι άλλοι καθηγητές, που βρίσκονται κάτω από την πίεση του Διευθυντή, όσο και οι μαθήτριες, με αρχηγό την Παπασταύρου – κόρη εφοπλιστή, κακομαθημένη, όμορφη, αναιδή και σκανδιαλάρα έχουν διαφορετική γνώμη.

Κακομαθημένα πλουσιοκόριτσα οι περισσότερες κοροϊδεύουν τους καθηγητές τους και τους κάνουν τη ζωή ανυπόφορη. Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και στον νέο καθηγητή. Αυτός όμως βάζει τα πράγματα στη θέση τους αρχίζοντας να δίνει χαστούκια, παράδειγμα που ακολουθούν σιγά-σιγά και οι υπόλοιποι καθηγητές.

Έτος: 1959

Διάρκεια: 91 λεπτά

Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Ορέστης Μακρής, Χρήστος Τσαγανέας, Μαρίκα Κρεββατά, Μέλπω Ζαρόκωστα, Άννα Ματζουράνη, Καίτη Γώγου, Μαίρη Μεταξά, Μπέμπη Κούλα

Στις 22:00 το ίδιο κανάλι θα δείξει την ταινία «Η συμμορία των 12». Τρία χρόνια μετά τη «Συμμορία των Έντεκα», ο Ντάνι Όσιαν, η συμμορία του και η πανέξυπνη Τες, επανέρχονται στο προσκήνιο δριμύτεροι. Ο διψασμένος για εκδίκηση Τέρι Μπένεντικτ θα ανακαλύψει τα ίχνη τους και θα τους αναγκάσει να πραγματοποιήσουν μια σειρά από «βρόμικες δουλειές» που ξεκινούν από το Παρίσι, τη Ρώμη και το Άμστερνταμ έως το Σικάγο, το Λας Βέγκας και το Λος Άντζελες.

Ο στόχος είναι να συγκεντρώσουν και να του παραδώσουν το διπλάσιο ποσό από αυτό που του είχαν κλέψει. Παράλληλα, όμως, μία πράκτορας της «Europol» και ένας μυστηριώδης και εκκεντρικός Γάλλος διαρρήκτης θα κάνουν το παν για να σπάσουν τη συνοχή της συμμορίας και να ματαιώσουν τα σχέδιά τους.

Έτος: 2004

Διάρκεια: 114 λεπτά

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόντερμπεργκ

Ηθοποιοί: Μπράντ Πιτ, Τζόρτζ Κλούνεϊ, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Τζούλια Ρόμπερτς

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα το Open TV θα προβάλει την ταινία «That Awkward moment». Κάθε σχέση καταλήγει στην καθοριστική ερώτηση «Και τώρα;». Οι τρεις κολλητοί φίλοι Τζέισον (Ζακ Έφρον), Ντάνιελ (Μάιλς Τέλερ) και Μάικι (Μάικλ Τζόρνταν) έχουν συμφωνήσει ότι δεν θα κάνουν σοβαρή σχέση. Παρόλ' αυτά, και οι τρεις τους γνωρίζουν κοπέλες που τους γοητεύουν. Όταν όμως καλούνται να παραδεχτούν τη σχέση τους και να δεσμευτούν, τα πράγματα δυσκολεύουν...! Οι επιλογές είναι δύο: είτε η σχέση να πάει σοβαρά, είτε να μην πάει...καθόλου!

Έτος: 2014

Διάρκεια: 94 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τομ Γκόρμικαν

Παίζουν: Ζακ Έφρον, Ίμογκεν Πουτς, Μάιλς Τέλερ, Άντισον Τίμλερ, Μάικλ Τζόρνταν, Τζέσικα Λούκας, Λόλα Γκλαουντίνι