Mare of Easttown: Πρώτο trailer για τη νέα αστυνομική σειρά του HBO με την Kate Winslet

Έντονο άρωμα από True Detective - Πρεμιέρα στα μέσα Απριλίου - Δείτε το trailer του Mare of Easttown στο οποίο πρωταγωνιστεί η Kate Winselt.

Mare of Easttown: Πρώτο trailer για τη νέα αστυνομική σειρά του HBO με την Kate Winslet

Το HBO κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο trailer από την πολυαναμενόμενη νέα του μίνι αστυνομική σειρά, "Mare of Easttown" με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Oscar και Emmy, Kate Winslet. Το ύφος της σειράς είναι αρκετά ζοφερό και συναισθηματικά ηλεκτρισμένο αφού μια αναπάντεχη δολοφονία ενός μικρού κοριτσιού ταράζει τα λιμνάζοντα νερά της μικρής πόλης όπου η "Mare" εργάζεται ως ντετέκτιβ. Δε θα κρύψουμε ότι θύμισε και κάτι από "True Detective".

Η μπερδεμένη προσωπική ζωή της, τα τραύματα του παρελθόντος της αλλά και τα αυξημένα της καθήκοντα θα την βυθίσουν σε ένα σκοτεινό και γεμάτο ανατροπές μονοπάτι. Μαζί της πρωταγωνιστεί ο Guy Pearce καθώς και οι: Evan Peters, Jean Smart, David Denman, Julianne Nicholson, και Cailee Spaeny.

Τη σκηνοθεσία των εφτά επεισοδίων της μίνι σειράς ανέλαβε ο Craig Zobel του The Hunt, σε σενάριο του Brad Ingelsby (The Way Back, Out of the Furnace). Απολαύστε παρακάτω το trailer.

Το Mare of Easttown θα κάνει ντεμπούτο στις 18 Απριλίου στο HBO και μετά την τηλεοπτική προβολή του θα διατίθεται μέσω του HBO Max.

Πηγή: unboxholics