Ταινίες στην τηλεόραση (13/2): Ιντιάνα Τζόουνς 2, Iron Man 2, Η ωραία του κουρέα

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (13/2).

Ταινίες στην τηλεόραση (13/2): Ιντιάνα Τζόουνς 2, Iron Man 2, Η ωραία του κουρέα

Στις 20:00 ο Alpha θα δείξει την ελληνική ταινία «Η ωραία του κουρέα». Η μνηστή ενός κουρέα με τέσσερις αδελφές αποφασίζει να βρει γαμπρούς σε όλες τους για να πάρει και η ίδια… σειρά!

Ο κουρέας ωστόσο αντιμετωπίζει το πρόβλημα της προίκας, όταν φτάνει η στιγμή να τις παντρέψει. Τέσσερις όμως τίμιοι νέοι μαγεύονται από τις ψυχικές χάρες των κοριτσιών.

Έτος: 1969

Διάρκεια: 78 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος

Παίζουν: Γιάννης Γκιωνάκης, Μάρθα Καραγιάννη, Αλέκος Τζανετάκος, Χρόνης Εξαρχάκος, Σωτήρης Μουστάκας, Νίκος Τσούκας, Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Γιάννης Βογιατζής, Κατερίνα Γώγου, Αιμιλία Υψηλάντη, Μαρία Μπονέλλου

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς 2». Ο διάσημος αρχαιολόγος Ιντιάνα Τζόουνς έχει ανακαλύψει ένα παλιό διαμάντι μεγάλης αξίας και μια σπείρα τού στήνει παγίδα για να του το πάρει.

Όμως αυτός κατορθώνει να ξεφύγει παίρνοντας μαζί του μια όμορφη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ξεκινάει για νέες περιπέτειες. Όλα αυτά συμβαίνουν το 1935 στη Σαγκάη.

Έτος: 1984

Διάρκεια: 118 λεπτά

Σκηνοθεσία: Στ. Σπίλμπεργκ

Παίζουν: Χάρισον Φορντ, Κέιτ Κάπσοου

Στις 21:50 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Iron Man 2». Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η πραγματική ταυτότητα του υπερ-ήρωα με την εντυπωσιακή στολή, όλοι θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τον Τόνι Σταρκ. Ωστόσο, δεν πρόκειται πάντα από αγνό ενδιαφέρον. Κάποιοι θέλουν να τον πλησιάσουν για τον πλούτο και τη δύναμή του, ενώ άνθρωποι της κυβέρνησης θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στην τεχνολογία του προς όφελος της πολεμικής βιομηχανίας.

Ο Τόνι Σταρκ ξέρει φυσικά να προφυλάσσει καλά τον εαυτό του, αλλά και τα πολύτιμα μυστικά του από κάθε επίδοξο απατεώνα ή εγκληματία. Διότι εκτός από σιδερένια θέληση έχει στο πλάι του και την πολύτιμη σύμβουλό του, Πέπερ Ποτς. Τι θα μπορέσει να κάνει όμως, όταν στο προσκήνιο κάνει την εμφάνισή του ο Ίβαν Βάνκο, ο πιο θανάσιμος εχθρός του από το παρελθόν;

Έτος: 2010

Διάρκεια: 112 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Ντον Τσιντλ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σαμ Ρόκγουελ, Μίκυ Ρουρκ, Σάμιουελ Τζάκσον.