The Last Of Us: Αυτοί είναι οι τηλεοπτικοί "Joel" και "Ellie" της σειράς του HBO

Οι Pedro Pascal και Bella Ramsey θα ενσαρκώσουν τους ρόλους των Joel και Ellie στην τηλεοπτική μεταφορά του The Last Of Us από το ΗΒΟ.

The Last Of Us: Αυτοί είναι οι τηλεοπτικοί "Joel" και "Ellie" της σειράς του HBO

Η σειρά του The Last Of Us στο HBO μπαίνει στην τελική ευθεία για την παραγωγή του, αφού βρέθηκαν οι δύο ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους του Joel και της Ellie.

Πλέον, είναι επίσημο ότι ο Pedro Pascal και η Bella Ramsey θα ερμηνεύσουν τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο μεν πρώτος είναι γνωστός από την συμμετοχή του σε σειρές όπως το Game of Thrones, Narcos και το Mandalorian, μεταξύ άλλων. Η δε Ramsey είναι κυρίως γνωστή από την ερμηνεία της ως Lyanna Mormont στο Game of Thrones.

Την είδηση, μάλιστα, επιβεβαίωσε ο δημιουργός των παιχνιδιών, Neil Druckmann, μέσω twitter:

Τα γεγονότα του πρώτου The Last Of Us εκτυλίσσονται 20 χρόνια μετά την κατάρρευση του σύγχρονου πολιτισμού, εξαιτίας ενός θανατηφόρου μύκητα που μετατρέπει τους ανθρώπους σε κανίβαλα τέρατα. Ο Joel, ένας εκ των επιζώντων της αποκάλυψης, γνωρίζει την Ellie και του ανατίθεται να την περάσει λαθραία έξω από τη ζωή της καραντίνας. Στο ταξίδι που θα ακολουθήσει οι δυο του θα έρθουν πιο κοντά και θα δημιουργήσουν ένα ισχυρό δεσμό πατέρας - κόρης, ο οποίος θα δοκιμαστεί από τον σκληρό της μετα-αποκαλυπτικής εποχής.