Φιλιππίδης: Μετά την ΕΡΤ, τέλος και από το θέατρο Μουσούρη - Το e-mail συναδέλφων για την αποχώρηση

Οι εξελίξεις μετά το «τέλος» του Πέτρου Φιλιππίδη από την ΕΡΤ και τι θα γίνει με τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Δεν θα συνεχίσει ούτε η θεατρική συνεργασία με το Θέατρο Μουσούρη, στο οποίο ο ηθοποιός βρισκόταν για περίπου 20 χρόνια.

Φιλιππίδης: Μετά την ΕΡΤ, τέλος και από το θέατρο Μουσούρη - Το e-mail συναδέλφων για την αποχώρηση

Η διακοπή της συμμετοχής του Πέτρου Φιλιππίδη στην σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού συζητήθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» της Κατερίνας Καινούργιου, όπου αναφέρθηκαν οι εξελίξεις μετά το τέλος του ρόλου του και την πιθανή του αντικατάσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα επεισόδια της σειράς που έχουν γυριστεί θα προβληθούν για να μην στερηθούν οι υπόλοιποι συντελεστές την αμοιβή τους.

Σε μία τετράωρη συνάντηση στελεχών της ΕΡΤ αποφασίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης να μην υπάρχει πλέον στη σειρά και να τελειώσει ο ρόλος σεναριακά χωρίς να αντικατασταθεί.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα δημιουργηθεί ένας νέος ρόλος, τελείως διαφορετικός από αυτόν που έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δεν θα συμμετέχει γιατί έχει ήδη συμφωνήσει στη σειρά του Ρέππα - Παπαθανασίου «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και επειδή ο Πλάτανος πάει για δεύτερη σεζόν δεν θα μπορούσε να δεσμευτεί. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ενημερώθηκε λίγο πριν γίνει η ανακοίνωση της ΕΡΤ, ενώ το κανάλι αφαίρεσε ακόμα και τα βίντεο με τις ευχές του ηθοποιού για τη νέα χρονιά, που υπήρχαν και στο YouTube.

Τέλος, δεν θα συνεχίσει ούτε η θεατρική συνεργασία με το Θέατρο Μουσούρη, στο οποίο ο ηθοποιός βρισκόταν για περίπου 20 χρόνια. Στο ίδιο πλαίσιο και η Digea, πάροχος ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα, κατέβασε από την πλατφόρμα της τη διαφήμισή της, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό» ανέφερε ότι υπήρξε μια επιστολή μερίδας ηθοποιών της σειράς, οι οποίοι με e-mail ζητούσαν επίσημα να αποχωρήσει από το σίριαλ o ηθοποιός και να συνεχίσουν τα γυρίσματα. Η ανακοίνωση της ΕΡΤ ήρθε να τους καθησυχάσει.

Ο ρόλος του «Παρασκευά» ολοκληρώνεται στο 88ο επεισόδιο, την επόμενη Παρασκευή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ο Πέτρος Φιλιππίδης θα προσέλθει κανονικά στο σωματείο ηθοποιών για να συζητηθεί όποια καταγγελία, εάν και εφόσον του ζητηθεί.

Η ΕΡΤ επιθυμεί να φύγει ο Πέτρος Φιλιππίδης και από τα τρέιλερ της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της επόμενης εβδομάδας.

Πηγή: ethnos.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας