Το National Geographic επιστρέφει στους ουρανούς της Ευρώπης! (vid)

Ο νέος κύκλος του National Geographic ξεκινά με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στην Ελλάδα. Μέσα από 6 νέα επεισόδια, η σειρά-ντοκιμαντέρ αποτελεί ένα συναρπαστικό, οπτικό ταξίδι σε Ελλάδα, Γαλλία, Ουγγαρία, Σουηδία, Φινλανδία και Τουρκία. Η πρεμιέρα του νέου κύκλου στις 15 Φεβρουαρίου.

Το National Geographic επιστρέφει στους ουρανούς της Ευρώπης! (vid)

«Η Ευρώπη από Ψηλά». Ο νέος κύκλος του National Geographic ξεκινά με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στην Ελλάδα. Μέσα από 6 νέα επεισόδια, η σειρά-ντοκιμαντέρ αποτελεί ένα συναρπαστικό, οπτικό ταξίδι σε Ελλάδα, Γαλλία, Ουγγαρία, Σουηδία, Φινλανδία και Τουρκία. Πρεμιέρα νέου κύκλου: Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 21:00.

Τα εντυπωσιακά εναέρια πλάνα του National Geographic αποκαλύπτουν μια άλλη πλευρά της Ευρώπης, μέσα από το 2ο κύκλο της σειράς-ντοκιμαντέρ «Η Ευρώπη από Ψηλά». Ο νέος κύκλος αποτελείται από 6 εκπληκτικά επεισόδια και χαρίζει στους τηλεθεατές αποκλειστικές εικόνες από τις ομορφότερες γεωγραφικές και πολιτιστικές τοποθεσίες σε Ελλάδα, Γαλλία, Ουγγαρία, Σουηδία, Φινλανδία και Τουρκία. Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Η σειρά-ντοκιμαντέρ «Η Ευρώπη από Ψηλά» δημιουργεί μια νέα προοπτική για τον τρόπο με τον οποίο η παράδοση, η μηχανική και τα θαύματα της φύσης έχουν διαμορφώσει την Ευρωπαϊκή ήπειρο, ενώ ταυτόχρονα σχηματίζει το πορτρέτο της κάθε περιοχής, αλλά και των ανθρώπων που ζουν σε αυτές. Κάθε επεισόδιο επικεντρώνεται σε μια ξεχωριστή Ευρωπαϊκή χώρα, όπου μέσα από ένα συναρπαστικό, οπτικό ταξίδι αναδεικνύονται τόσο τα δημιουργήματα της φύσης, όσο και οι ανθρώπινες ιστορίες που συνεχίζουν να διαμορφώνουν τα έθνη μέχρι και σήμερα.

Στο νέο κύκλο, οι τηλεθεατές θα περιπλανηθούν πάνω από διάσημα μνημεία, όπως ο Παρθενώνας στην Αθήνα, όπου ένα τεράστιο έργο αποκατάστασης βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα εξερευνήσουν τη μεγαλύτερη φάρμα στον κόσμο, που βρίσκεται στην ταράτσα ενός κτιρίου στο Παρίσι και θα γίνουν μάρτυρες της κατασκευής μιας σχεδίας 12 χιλιάδων τόνων στη Φινλανδία, πριν ξεκινήσει το πλωτό της ταξίδι 270 χιλιομέτρων. Ανάμεσα στα καλύτερα στιγμιότυπα του νέου κύκλου, είναι οι θεαματικές εικόνες από την κατασκευή της γέφυρας Cannakale στη δυτική Τουρκία, που μελλοντικά θα συνδέει την Ευρώπη με την Ασία, τα πανύψηλα Ale Stones στη Σουηδία και το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Ευρώπης στο πάρκο της Βουδαπέστης.

Πηγή: athensvoice.gr