Ταινίες στην τηλεόραση (8/2): Parker, Gold, Ο πρωτάρης μπάτσος και η τροτέζα

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (8/2).

Ταινίες στην τηλεόραση (8/2): Parker, Gold, Ο πρωτάρης μπάτσος και η τροτέζα

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Gold». Βλέποντας την οικογενειακή επιχείρηση εξόρυξης μεταλλευμάτων να φτάνει στα όρια της χρεοκοπίας, ο Κένι Γουέλς ταξιδεύει στην Ινδονησία και μαζί με έναν γεωλόγο αναζητούν χρυσό στη μέση της ζούγκλας.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 121 λεπτά

Σκηνοθεσία: Στίβεν Γκέιγκαν

Παίζουν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Parker». Πολλές φορές, για να τη βγάλεις καθαρός, ο μόνος τρόπος είναι να παίξεις βρόμικα. Κι αυτό, θα το μάθει πολύ καλά ο Πάρκερ, ένας διαβόητος κακοποιός με έναν ιδιαίτερο κώδικα τιμής, όταν κάποια στιγμή πέσει θύμα της ίδιας της συμμορίας του στην τελευταία τραπεζική ληστεία τους. Αφού καταφέρει να παραμείνει στη ζωή, η εκδίκηση γίνεται πλέον μονόδρομος.

Σύντομα, ο Πάρκερ θα ακολουθήσει μεταμφιεσμένος τους πρώην συνεργάτες του στην επόμενη επιχείρησή τους, στο Παλμ Μπιτς, έχοντας όμως αυτή τη φορά στο πλευρό του την πιο ακαταμάχητη σύμμαχο που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί...
Περιπέτεια αδρεναλίνης με τον Τζέισον Στέιθαμ και την Τζένιφερ Λόπεζ σε μια εκρηκτική κινηματογραφική «χημεία», από την ένταση της οποίας δε γλιτώνει κανείς.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 118 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τέιλορ Χάκφορντ

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μάικλ Τσίκλις, Ρόμπερτ Κανεβάλι, Νικ Νόλτε

Στη 01:30 o Αlpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Ο πρωτάρης μπάτσος και η τροτέζα». Ένας αστυνομικός (Στάθης Ψάλτης), από την Καβάλα, μετατίθεται στην Αθήνα, όταν γίνεται ενοχλητικός για κάποιον παράγοντα της περιοχής. Αναλαμβάνει να περιπολεί σε μια περιοχή όπου πολλές γυναίκες κάνουν πεζοδρόμιο.

Με τη βοήθεια μιας μυστικής αστυνομικού, θα καταφέρει να ξεσκεπάσει μια σπείρα διακίνησης ναρκωτικών και να συλλάβει τον αρχηγό της (Σπύρος Καλογήρου) που τυχαίνει να είναι και ανιψιός του ανθρώπου που ευθυνόταν για τη μετάθεσή του.

Έτος: 1989

Διάρκεια: 105 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης

Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Λίντα Γίγα, Σπύρος Καλογήρου, Γ. Βασιλείου