Ταινίες στην τηλεόραση (7/2): Η γυναίκα μου τρελάθηκε, Εκδίκηση εκτός νόμου, Μη μου χαλάς τη μέρα

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (7/2).

Ταινίες στην τηλεόραση (7/2): Η γυναίκα μου τρελάθηκε, Εκδίκηση εκτός νόμου, Μη μου χαλάς τη μέρα

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ελληνική ταινία «Η γυναίκα μου τρελάθηκε». Ο Μάνος αγαπά τη γυναίκα του, αλλά αυτό δεν του απαγορεύει να ξεσκά πότε – πότε στα καμπαρέ, μαζί με τον φίλο του Τέλη και τη χαριτωμένη χορεύτρια Μπίλι. Η Μπίλι είναι πελάτισσα του γιατρού Γιώργου, που και αυτός αγαπά τη γυναίκα του Γιούλη, χωρίς ο έρωτας του γι’ αυτήν να τον εμποδίζει να γλυκοκοιτάζει τη Μπίλι.

Μόνο που η Άννα κάποτε επαναστατεί: παριστάνει την τρελή και αποφασίζει να πληρώσει τον άνδρα της με το ίδιο νόμισμα, με αποτέλεσμα να επαναφέρει τους δύο κατεργαραίους φίλους στον ίσιο δρόμο.

Έτος: 1966

Διάρκεια: 88 λεπτά

Παίζουν: Μαίρη Αρώνη, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Γιάννης Βογιατζής, Μέλπω Ζαρόκωστα, Νίτσα Μαρούδα, Άρης Μαλιαγρός

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Νικολαΐδης

Την ίδια ώρα το Mega θα δείξει την ταινία «Μη μου χαλάς τη μέρα». Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ υποδύεται τον σερίφη Ρέι Όουενς, ο οποίος αποφασίζει να εγκαταλείψει τη μεγαλούπολη του Λος Άντζελες και να «πατάξει το κακό» στην ήσυχη και γαλήνια κωμόπολη Σόμερτον, κοντά στα σύνορα με το Μεξικό.

Οι μπελάδες όμως ξεκινούν στην φαινομενικά ήσυχη πόλη, όταν ένας διαβόητος βαρόνος ναρκωτικών ο Γκαμπριέλ Κορτέζ (Εντουάρντο Νοριέγκα) καταφέρνει να δραπετεύσει κατά τη μεταφορά του στην φυλακή με τη βοήθεια των συνεργών του. Το FBI με επικεφαλής τον πράκτορα Τζον Μπάνιστερ (Φόρεστ Γουίτακερ) εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για να τον συλλάβει πριν περάσει τα σύνορα.

Τελευταίο εμπόδιο για να ξεγλιστρήσουν οι κακοποιοί στο γειτονικό Μεξικό είναι ο σερίφης Όουενς ο οποίος με την άπειρη ομάδα του θα προσπαθήσει να τον σταματήσει. Θα τα καταφέρει;

Έτος: 2013

Διάρκεια: 107 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κιμ Τζι-Γουν

Πρωταγωνιστούν: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Εντουάρντο Νοριέγα, Φόρεστ Γουίτακερ, Τζόνι Νόξβιλ

Στις 23:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Εκδίκηση εκτός νόμου». Ένας αστυνομικός διερευνά την υπόθεση του βάναυσου βιασμού μιας νεαρής γυναίκας, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης της.

Ενώ υπάρχουν αρκετά στοιχεία ώστε να καταδικαστούν σε ισόβια οι ένοχοι, οι γονείς τους προσλαμβάνουν έναν επιτυχημένο δικηγόρο, ο οποίος καταφέρνει να τους αθωώσει και να στρέψει την κοινή γνώμη ενάντια στο θύμα. Αρνούμενος την απόφαση του δικαστηρίου, ο αστυνομικός Τζον Ντρομούρ, αποφασίζει να πράξει ως αυτόκλητος τιμωρός και αποδώσει εκείνος δικαιοσύνη.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 99 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζόνι Μάρτιν

Ηθοποιοί: Νίκολας Κέιτζ, Άννα Χάτσισον, Ταλίθα Ελιάνα Μπέιτμαν, Ντέμπορα Κάρα Άνγκερ, Ντον Τζόνσον