Ταινίες στην τηλεόραση (6/2): Μια τρελή τρελή σαραντάρα, Θαύμα, Wild wild west

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (6/2).

Ταινίες στην τηλεόραση (6/2): Μια τρελή τρελή σαραντάρα, Θαύμα, Wild wild west

Στις 21:00 ο ΑΝΤ1 θα προβάλει την ελληνική ταινία «Μια τρελή τρελή σαραντάρα». Μια σαραντάρα χήρα ερωτεύεται έναν νεαρό μουσικό. Τα αδέλφια της, όμως, την πιέζουν να παντρευτεί έναν πλούσιο αλλά κουφό άντρα.

Η σαραντάρα θα προσπαθήσει να κάνει το χατίρι στα αδέλφια της, αλλά με τη βοήθεια μιας φίλης της, θα σκαρφιστούν ένα σχέδιο ώστε να βλέπεται με τον μουσικό κρυφά από τα αδέλφια της.

Έτος: 1970

Διάρκεια: 85 λεπτά

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Ανδρέας Μπάρκουλης, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Μέλπω Ζαρόκωστα, Τασσώ Καββαδία, Γιώργος Γαβριηλίδης, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Πόπη Μαρέλλη, Νίκος Γαροφάλλου, Τοτός Ρουμανέλης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Στις 21:45 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Θαύμα». Ο Όγκι είναι ένα δεκάχρονο αγόρι, που γεννήθηκε με το πρόσωπο του παραμορφωμένο. Από πολύ μικρός αναγκάστηκε να υποβληθεί σε έναν μεγάλο αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων, ενώ έκανε κατ’ οίκον διδασκαλία μέχρι τα 10 του, μέχρι τη στιγμή που η μητέρα του τον συμβούλευσε πως θα πρέπει να ξεκινήσει να πηγαίνει στο σχολείο κανονικά.

Κρύβοντας πάντα το πρόσωπό του κάτω από ένα διαστημικό κράνος, ξαφνικά θα πρέπει να το αποκαλύψει μπροστά στα μάτια όλων των παιδιών, με τον φόβο να τον χλευάσουν και να μην γίνει ποτέ αποδεκτός. Ο ερχομός του στο σχολείο θα γίνει μάθημα όχι μόνο για εκείνον, αλλά και για τους συμμαθητές του, αφού όλοι θα καταλάβουν πως κανείς δεν μπορεί να είναι σαν τους άλλους όταν έχει γεννηθεί να ξεχωρίζει.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 101 λεπτά

Σκηνοθεσία: Στέφεν Τσμπόσκυ

Παίζουν: Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Όουεν Γουίλσουν, Τζούλια Ρόμπερτς, Ιζαμπέλα Βίντοβιτς, Νόα Τζουπ

Στη 01:30 το Star θα προβάλει την ταινία «Wild wild west».Οι Τζέιμς Τι Γουέστ και Αρτέμους Γκόρντον είναι πράκτορες του προέδρου των Η.Π.Α, αμείλικτοι πιστολέρος και αληθινοί μπον-βιβέρ.

Αυτή τη φορά, ταξιδεύουν με το ιδιωτικό, πολυτελές τρένο τους, αναζητώντας τα ίχνη ενός ανάπηρου παρανοϊκού επιστήμονα, που όμως μπορεί να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις μέσα σε δευτερόλεπτα, χάρη στην εφεύρεσή του, μια τεράστια μηχανική αράχνη Ταραντούλα.

Έτος: 1999

Διάρκεια: 97 λεπτά

Παίζουν: Κέβιν Κλάιν, Γουίλ Σμιθ, Σάλμα Χάγιεκ, Κένεθ Μπράνα

Σκηνοθεσία: Μπάρι Σόνενφελντ