Ταινίες στην τηλεόραση (4/2): Οι ένορκοι, Η μέρα της Βαστίλης, Ψυχρή καταδίωξη

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (4/2).

Ταινίες στην τηλεόραση (4/2): Οι ένορκοι, Η μέρα της Βαστίλης, Ψυχρή καταδίωξη

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Οι ένορκοι». Ένας αδίστακτος σύμβουλος ενόρκων προσπαθεί να επηρεάσει με εκβιασμούς και υποσχέσεις τους ενόρκους μιας σημαντικής δίκης ενάντια σε μια βιομηχανία όπλων.

Προς μεγάλη του έκπληξη, όμως, ένας από τους ενόρκους παίζει το δικό του παιχνίδι, ζητώντας με τη βοήθεια μιας συνεργού τεράστια ποσά για να επηρεάσει το δικαστικό σώμα υπέρ ή της άλλης πλευράς. Ενδιαφέρον δικαστικό θρίλερ από βιβλίο του Τζον Γκρίσαμ.

Έτος: 2003

Διάρκεια: 127 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γκάρι Φλέντερ

Παίζουν: Τζον Κιούσακ, Ντάστιν Χόφμαν, Τζιν Χάκμαν, Ρέιτσελ Γουάιζ, Μπρους Ντέιβισον, Τζένιφερ Μπιλς

Στις 22:15 το Star θα δείξει την ταινία «Ψυχρή καταδίωξη». Ο Νελς είναι ένας ήσυχος και εργατικός άνδρας, που ζει με τη γυναίκα του και εργάζεται ως οδηγός οχήματος καθαρισμού χιονιού.

Η τραγική δολοφονία του γιου του από έναν βαρώνο ναρκωτικών, αναγκάζει τον Νελς να εγκαταλείψει την ήρεμη ζωή του. Χωρίς να έχει τίποτα να χάσει πια και οδηγούμενος από την ανεξέλεγκτη οργή του, θα μετατραπεί σε έναν ψυχρό εκτελεστή, στην προσπάθειά του να διαλύσει το καρτέλ, που ευθύνεται για το θάνατο του γιου του.

Έτος: 2019

Διάρκεια: 110 λεπτά

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Λόρα Ντερν, Μάικλ Ρίτσαρντσον, Έμμυ Ρόσουμ, Τομ Μπέιτμαν

Σκηνοθεσία: Χανς Πίτερ Μόλαντ

Στις 23:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Η μέρα της Βαστίλης». Ο Μάικλ, ένας νεαρός πορτοφολάς, ξαφρίζει τσέπες κ πορτοφόλια ανυποψίαστων περαστικών, στους δρόμους του Παρισιού, με μεγάλη ευκολία. Μέχρι τη μέρα που θα κλέψει τη λάθος τσάντα, η οποία κρύβει μέσα της μια βόμβα.

Αυτόματα γίνεται στόχος τρομοκρατών και της Interpol. Κάπου εκεί θα βρεθεί στο δρόμο του ο Σον, ένας σκληροτράχηλος πράκτορας της CIA, με τον οποίο θα συνεργαστεί με σκοπό να εμποδίσουν μια καλά κρυμμένη συνομωσία.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 87 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάτκινς

Παίζουν: Ίντρις Έλμπα, Ρίτσαρντ Μάντεν, Σαρλότ λε Μπον, Κέλι Ρέιλι, Χοσέ Γκαρσία, Τιερί Γκοντάρ