Ταινίες στην τηλεόραση (2/2): Το κάλεσμα, Peppermint, Scary movies 5

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (2/2).

Ταινίες στην τηλεόραση (2/2): Το κάλεσμα, Peppermint, Scary movies 5

Στις 22:00 το Mega θα προβάλει την ταινία «Το κάλεσμα». Η ντετέκτιβ Χέιζελ Μικάλεφ (Σούζαν Σαράντον) υπηρετεί στην μικρή και ήσυχη πόλη του Πορτ Ντάντας, στην επαρχία Οντάριο του Καναδά και οδεύει προς τη συνταξιοδότηση, με μόνες της έννοιες την εξάρτηση από τα παυσίπονα και ένα πρόσφατο διαζύγιο.

Όλα όμως αλλάζουν, όταν μια άρρωστη γυναίκα δολοφονείται στο σπίτι της και η Χέιζελ και η ομάδα της καλούνται να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Η Χέιζελ βρίσκει και πάλι τον εαυτό του προσπαθώντας να συλλάβει τον δολοφόνο σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 107 λεπτά

Παίζουν: Σούζαν Σαράντον, Γκιλ Μπέλοους, Έλεν Μπέρστιν, Τόφερ Γκρέις, Ντόναλντ Σάδερλαντ

Σκηνοθεσία: Τζέισον Στόουν

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Peppermint». Η Ράιλι Νορθ έχει μια ευτυχισμένη και χωρίς εκπλήξεις ζωή με τον σύζυγό της, Κρις και τη 10χρονη κόρη τους. Προκειμένου να βοηθήσει τα οικονομικά της οικογένειας, ο Κρις θα φλερτάρει κάποια στιγμή με την ιδέα να μπει για λίγο στο καρτέλ εμπορίου ναρκωτικών της περιοχής.

Παρόλο που το μετανιώνει γρήγορα και απομακρύνεται, η οικογένειά του δεν θα γλιτώσει την επίθεση του καρτέλ., που θα καταλήξει να είναι αιματηρή. Όταν η Ράιλι ξυπνά από το κώμα, ανακαλύπτει ότι έχει χάσει τα πιο πολύτιμα πρόσωπα στη ζωή της. Καθώς το σύστημα αποδεικνύεται διεφθαρμένο για να αποδώσει δικαιοσύνη, η Ράιλι αποφασίζει να απομακρυνθεί από την πόλη. Όταν όμως επιστρέψει, κανείς από όσους κατέστρεψαν τη ζωή της δεν θα μπορεί να είναι ήσυχος.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 91 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πιέρ Μορέλ

Παίζουν: Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζον Όρτιζ, Τζον Γκάλαχερ Τζ., Χουάν Πάμπλο Ράμπα,

Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Scary movie 5». Η πέμπτη συνέχεια της σειράς ταινιών Scary Movie εμπνέεται από τις ταινίες “Paranormal Activity”, “Mama”, “Sinister”, “Inception” και “Black Swan”.

Ένα ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι, ο Νταν και η Τζόντι αρχίζουν να αντιλαμβάνονται κάποια περίεργη δραστηριότητα μετά την επιστροφή τους στο σπίτι με το νεογέννητό μωρό τους. Σύντομα, συνειδητοποιούν ότι καταδιώκονται από έναν τρομακτικό δαίμονα και μαζί με τη βοήθεια των ειδικών προσπαθούν απεγνωσμένα να απαλλαγούν από αυτή την κατάσταση πριν να είναι πολύ αργά.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 76 λεπτά

Παίζουν: Λίντσεϊ Λόχαν, Τσάρλι Σιν, Τζέρι Ο' Κόνελ, Χέδερ Λόκλερ, Μόλι Σάνον, Σάιμον Ρεξ, Μακ Μίλερ, Σνουπ Ντογκ, Μάικ Τάισον

Σκηνοθεσία: Μάλκολμ Λι, Ντέιβιντ Ζούκερ