Ταινίες στην τηλεόραση (31/1): Τα κίτρινα γάντια, Πειρατές της Καραϊβικής, Spiderman

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (31/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (31/1): Τα κίτρινα γάντια, Πειρατές της Καραϊβικής, Spiderman

Στις 21:00 το Star θα δείξει την ελληνική ταινία «Τα κίτρινα γάντια». Ο ζηλιάρης Ορέστης Καλλιγαρίδης κάνει τη ζωή της γυναίκας του Ρένας μαρτύριο. Η υπηρέτρια τους Τούλα, με τα ραντεβού που δίνει κάτω από το σπίτι τους, με το σοφέρ Λέανδρο, αυξάνει τις υποψίες του Ορέστη και επιδεινώνει την κατάσταση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα δημιουργείται όταν η Ρένα δανείζει στη φίλη της Άννα ένα φόρεμά της και ένα ζευγάρι κίτρινα γάντια, που γνωρίζει καλά ο άνδρας.

Και ο Ορέστης βρίσκει τα γάντια αυτά κάτω από ένα τραπέζι, σ’ένα καφενεδάκι μακριά από την Αθήνα, όπου η Άννα είχε πάει ραντεβού με τον μνηστήρα της Τάκη. Δεν καταφέρνει να δει και τους δύο εραστές, αλλά φιλονικεί με τον Λέανδρο, που θεωρεί εραστή της γυναίκας του,και δεν πιστεύει στ’αυτιά του όταν αυτός έρχεται σπίτι του, για να ζητήσει το χέρι της αγαπημένης του. Τα χάνει όταν καταλαβαίνει ότι αυτή είναι η Τούλα και, με την άφιξη της Άννα, που επιστρέφει στη Ρένα το φόρεμα της, οι υποψίες του αποδεικνύονται τελείως αβάσιμες.

Έτος: 1960

Διάρκεια: 78 λεπτά

Παίζουν: Νίκος Σταυρίδης, Γιάννης Γκιωνάκης, Μάρω Κοντού, Μίμης Φωτόπουλος, Μάρθα Βούρτση

Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος

Την ίδια ώρα το Mega θα προβάλει την ταινία «Spiderman: Επιστροφή στον τόπο του». Ενθουσιασμένος μετά την περιπέτειά του με τους Εκδικητές, ο νεαρός Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει σπίτι του όπου ζει μαζί με τη θεία του, Μέι, περιμένοντας από τον μέντορά του Τόνι Σταρκ να του αναθέσει την επόμενη υπερηρωική αποστολή. Ο Πίτερ προσπαθεί να γυρίσει στη ρουτίνα της καθημερινότητάς θέλοντας να αποδείξει στον εαυτό του και στους γύρω του ότι δεν να είναι μόνο ο ο φιλικός ήρωας της γειτονιάς. Έτσι, όταν ανακαλύπτει τα σκοτεινά σχέδια του Βόλτσουρ, αποφασίζει να δράσει μόνος καθώς απειλείται ότι πιο σημαντικό έχει.

Τρίτη εκκίνηση για το δημοφιλή υπερ-ήρωα δημιούργημα του Stan Lee. Αυτή τη φορά ο ανανεωμένος άνθρωπος – αράχνη, ενσαρκώνεται με μεγάλη επιτυχία από τον Τομ Χόλαντ, – ο οποίος πλαισιωμένος από ένα εκλεκτό επιτελείο ηθοποιών – απογειώνει το ρόλο του Spidey σε μια εκρηκτική περιπέτεια που έσπασε τα ταμεία αγγίζοντας τα $ 900 εκ εισπράξεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 133 λεπτά

Παίζουν: Τομ Χόλαντ, Μάικλ Κίτον, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Μαρίζα Τομέι

Σκηνοθεσία: Τζον Γουότς

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Στο τέλος του κόσμου». Αφού οι φίλοι του κατάφεραν να σώσουν τον Τζακ Σπάροου από τη Γη των Νεκρών, ο τολμηρός κουρσάρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα πρόκληση: τη σκοτεινή συμμαχία του Ντέιβι Τζόουνς και του Λόρδου Κάτλερ Μπέκετ, που θέλουν να αφανίσουν όλους του πειρατές για να αποκτήσουν την κυριαρχία των θαλασσών. Η μόνη που μπορεί να βοηθήσει τον Τζακ Σπάροου και την ομάδα του απέναντι σε αυτή την ανίερη συμμαχία, είναι η θεότητα Καλυψώ, που όμως βρίσκεται παγιδευμένη μέσα σε μια σκοτεινή δύναμη. Η απελευθέρωσή της είναι μονόδρομος για τον Τζακ Σπάροου. Για να το καταφέρει, όμως, καλείται να παραχωρήσει πολλά περισσότερα, από όσα είναι διατεθειμένος να δώσει.

Μετά την "Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού" και το "Σεντούκι του Νεκρού", οι "Πειρατές της Καραϊβικής" σαλπάρουν για την απόλυτη περιπέτεια! Ο γοητευτικός τυχοδιώκτης των θαλασσών Τζακ Σπάροου ξαναχτυπά πιο έτοιμος από ποτέ για νέα κατορθώματα αλλά και νέες γκάφες, στην πιο θεαματική σειρά ταινιών που έγινε ποτέ για τον θρυλικό κόσμο των κουρσάρων! Η τρίτη συνέχεια των Πειρατών ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, ενώ οι ακριβώς ίδιοι συντελεστές και ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ στο τιμόνι της παραγωγής εγγυώνται το πολύ υψηλό ποιοτικό αποτέλεσμα. Στον ρόλο του πατέρα του Τζακ Σπάροου ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Κιθ Ρίτσαρντς.

Έτος: 2007

Διάρκεια: 153 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γκόρ Βερμπίνσκι

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Τζέφρι Ρας, Ορλάντο Μπλουμ, Κίρα Νάιτλι, Τζόναθαν Πράις