Ταινίες στην τηλεόραση (28/1): Σοκ και δέος, Atomic Blonde, Ένας υπέροχος άνθρωπος

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (28/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (28/1): Σοκ και δέος, Atomic Blonde, Ένας υπέροχος άνθρωπος

Στις 21:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Ένας υπέροχος άνθρωπος». Η αληθινή ιστορία του Τζον Φορμπς Νας, ιδιοφυούς μαθηματικού που βραβεύτηκε με Νόμπελ, αλλά προηγουμένως πάλεψε πάνω από 30 χρόνια με τις σχιζοφρενικές τάσεις του, τις οποίες και κατάφερε να θεραπεύσει χάρη στη δύναμη του μυαλού του και τη φροντίδα της γυναίκας του.

Έτος: 2001

Διάρκεια: 136 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ

Παίζουν: Ράσελ Κρόου, Τζένιφερ Κόνελι, Εντ Χάρις, Κρίστοφερ Πλάμερ, Τζέιμς Γουίτμορ

Στις 22:15 το Star θα προβάλει την ταινία «Atomic Blonde». Η Λορέιν είναι μία αδίστακτη, τολμηρή και σέξι πράκτορας της MI6, που φθάνει στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, με μία μυστική αποστολή: να εξιχνιάσει τον φόνο ενός συναδέλφου της, με τον οποίο τη συνδέει ένα ερωτικό παρελθόν, και να εντοπίσει μία χαμένη λίστα διπλών πρακτόρων.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα τα «ταλέντα» της για να παραμείνει ζωντανή και να φέρει εις πέρας την αποστολή της. Με τη βοήθεια ενός αστυνομικού, θα γίνει μέρος ενός επικίνδυνου παιχνιδιού κατασκόπων.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 104 λεπτά

Παίζουν: Σαρλίζ Θερόν, Τζέιμς Μακ Αβόι, Σοφία Μπουτέλα, Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Τζον Γκούντμαν

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Σοκ και δέος». Μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος Μπους αποφασίζει να εισβάλει στο Ιράκ για να απομακρύνει τον Σαντάμ Χουσεΐν από την εξουσία, με την κατηγορία ότι κατέχει όπλα μαζικής καταστροφής. Τα μεγαλύτερα αμερικανικά ΜΜΕ και ειδικά ο Τύπος φαίνεται να συντάσσονται με την κυβερνητικά επιλογή.

Ωστόσο, δύο δημοσιογράφοι μιας καλιφορνέζικης εφημερίδας δεν έχουν πειστεί για τα κίνητρα αυτού που θα αποδεικνυόταν ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δαπανηρούς πολέμους στην ιστορία της χώρας. Η απόφασή τους όμως να ερευνήσουν το θέμα βαθύτερα, κόντρα στο κλίμα πατριωτισμού, αλλά και την κυρίαρχη στάση των συναδέλφων τους, θα αποδειχτεί πιο επικίνδυνη από όσο νόμιζαν αρχικά.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 82 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρομπ Ράινερ

Ηθοποιοί: Γούντι Χάρελσον, Τζέιμς Μάρσντεν, Ρομπ Ράινερ, Τζέσικα Μπίελ, Μίλα Γιόβοβιτς, Τόμι Λι Τζόουνς