Νέα σειρά prequel του Game of Thrones;

Νέα σειρά prequel του Game of Thrones φέρεται να ετοιμάζει η HBO σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety.

Νέα σειρά prequel του Game of Thrones;

Στα σκαριά έχει η HBO μια σειρά prequel του Game of Thrones. Το The Tales of Dunk and Egg θα βασίζεται στις νουβέλες του George R. R. Martin και στα επεισόδια, διάρκειας μιας ώρας το καθένα, θα παρακολουθούμε πιθανότατα τους χαρακτήρες Ser Duncan the Tall (γνωστόν επίσης ως "Dunk") και τον Aegon V Targaryen (γνωστόν επίσης ως "Egg"), 90 χρόνια πριν τα όσα συνέβησαν στο GoT. Το σχετικό δημοσίευμα του Variety δεν έχει προς το παρόν επιβεβαιώσει η HBO.

Τα ευχάριστα, ομολογουμένως, νέα έφτασαν σχεδόν δύο χρόνια μετά το, όχι και τόσο ευπρόσδεκτο από τους φανατικούς θαυμαστές, τέλος της αρχικής σειράς και ενώ είναι σε εξέλιξη η παραγωγή ενός άλλου prequel, το House of the Dragon. Το ντεμπούτο αυτής της σειράς έχει προγραμματιστεί για το 2022 και θα εστιάζει στην οικογένεια Targaryen, 300 χρόνια πριν από όσα παρακολουθήσαμε στην αρχική.

Σύμφωνα με κατά καιρούς δημοσιεύματα, η HBO σχεδίαζε πέντε «παράγωγα» να ακολουθήσουν μετά τους δημοφιλείς οκτώ κύκλους του Game of Thrones. Για ένα από αυτά, το οποίο εστίαζε στην Εποχή των Ηρώων και στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε η Naomi Watts, δόθηκε αρχικά το πράσινο φως, αλλά στη συνέχεια ακυρώθηκε. Δεν είναι ακόμα σαφές εάν θα προχωρήσουν τα άλλα πρότζεκτ μιας και το μόνο σίγουρο είναι η δήλωση, πριν ένα χρόνο, του Casey Bloys, προέδρου προγραμματισμού στην HBO: «Όλοι εστιάζουμε στη House of the Dragon».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας