Ταινίες στην τηλεόραση (24/1): Νύχτα γάμου, Η πολιορκία, Λευκός Οίκος: Η πτώση

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (24/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (24/1): Νύχτα γάμου, Η πολιορκία, Λευκός Οίκος: Η πτώση

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ελληνική ταινία «Νύχτα γάμου». Δύο ζευγάρια, η Πέπη και ο Ιάκωβος, η Τζένη και ο Θάνος, πηγαίνουν να περάσουν την πρώτη νύχτα του γάμου τους σε κάποιο παραλιακό ξενοδοχείο. Στο παρελθόν, η Πέπη είχε έναν αισθηματικό δεσμό με τον Θάνο και, όταν συναντιούνται τυχαία στο πάρκο του ξενοδοχείου, στήνουν ένα καυγαδάκι.

Η Τζένη αντιλαμβάνεται τί συνέβη και αναγνωρίζει την Πέπη από κάποια φωτογραφία που είχε δει προ καιρού στο σπίτι του Θάνου, όταν τον είχε πρωτογνωρίσει. Από 'δώ και πέρα, η μια παρεξήγηση ακολουθεί την άλλη, τα κωμικά επεισόδια διαδέχονται το ένα το άλλο μέχρι να λυθούν οι παρεξηγήσεις και τα δύο ζευγάρια να σμίξουν και πάλι ευτυχισμένα.

Έτος: 1967

Διάρκεια: 91 λεπτά

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Φαίδων Γεωργίτσης, Μπέτυ Αρβανίτη, Μαίρη Λαλοπούλου, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Μαίρη Χαλκιά, Χρήστος Ζορμπάς, Γιάννης Βογιατζής

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Tην ίδια ώρα το Mega θα δείξει την ταινία «Λευκός Οίκος: Η πτώση». Από το σκηνοθέτη των επιτυχιών: «2012», «Ημέρα Ανεξαρτησίας» και «Η επόμενη μέρα», έρχεται μια καταιγιστική ταινία δράσης. Ο Τζον Κέιλ (Τσάνινγκ Τέιτουμ), ένας νεαρός αστυνομικός του Καπιτωλίου, κάνει αίτηση για να προσληφθεί ως μυστικός πράκτορας στην υπηρεσία του Προέδρου των ΗΠΑ.

Δυστυχώς, η γνωστή του από το κολέγιο και πλέον πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας Κάρολ Φίνερτι (Μάγκι Τζίλενχαλ) απορρίπτει την αίτηση του λόγω ανυπακοής απέναντι στην εξουσία στο παρελθόν. Παρόλα αυτά, για να μην απογοητεύσει τη μικρή του κόρη με τη δυσάρεστη είδηση, την ξεναγεί στον Λευκό Οίκο. Την ώρα της ξενάγησης όμως συμβαίνει το αναπάντεχο: Το προεδρικό μέγαρο δέχεται επίθεση και καταλαμβάνεται από τρομοκράτες και έτσι είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την κόρη του, τον πρόεδρο και τη χώρα.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 125 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρόναλντ Έμεριχ

Παίζουν: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζέιμι Φοξ, Μάγκι Τζίλενχαλ, Τζέιμς Γουντς, Τζέισον Κλαρκ

Στις 23:30 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Η πολιορκία». Όταν ένα λεωφορείο εκρήγνυται στο Μπρούκλιν επιβεβαιώνοντας τις τρομοκρατικές απειλές που προηγήθηκαν εναντίον της Νέας Υόρκης, ο Άντονι Χάμπαρντ, ο επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η Ελίζ Κραφτ, μια μυστική πράκτορας της CIA και ο Στρατηγός Γουίλιαμ Ντεβερό, καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προστατεύσουν τους ανθρώπους, την πόλη και εν τέλει τη χώρα ολόκληρη από την καταστροφή. Ένας από αυτούς όμως, ίσως δεν σταθεί ικανός να τιμήσει τον όρκο του απέναντι στο σύνταγμα της χώρας.

Έτος: 1998

Διάρκεια: 116 λεπτά

Σκηνοθεσία: Έντουαρντ Ζούικ

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Ανέτ Μπένινγκ, Μπρους Γουίλις, Τόνυ Σαλούμπ