Ταινίες στην τηλεόραση (22/1): Σε απόσταση ασφαλείας, Ο λογιστής, Κρίμα το μπόι σου

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (22/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (22/1): Σε απόσταση ασφαλείας, Ο λογιστής, Κρίμα το μπόι σου

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Σε απόσταση ασφαλείας». Ένας πρώην βετεράνος του πολέμου υποφέρει από μετατραυματικό στρες, είναι άνεργος και εμφανώς σε μεταβατική κατάσταση, όσον αφορά τη σχέση του με την οικογένειά του.

Βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να δεχθεί την πρώτη δουλειά, που του προσφέρεται στο γραφείο ευρέσεως εργασίας, ως σεκιουριτάς, σε ένα απομακρυσμένο εμπορικό κέντρο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στην παρθενική του βάρδια βρίσκεται να πολιορκείται από μια αδίστακτη συμμορία εγκληματιών, όταν προσφέρει καταφύγιο σε ένα κυνηγημένο 10χρονο κορίτσι, μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη ενός αρχιμαφιόζου.

Ό,τι ακολουθεί είναι ένα παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, καθώς ο πρώην στρατιωτικός και οι τέσσερις άλλοι φύλακες, διακινδυνεύουν τη ζωή τους προκειμένου να προστατεύσουν το κορίτσι από τους κακοποιούς και τον ψυχοπαθή αρχηγό τους.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 87 λεπτά

Παίζουν: Αντόνιο Μπαντέρας, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Λίαμ Μακ Ιντάιρ, Τσαντ Λίντμπεργκ, Γκαμπριέλα Ράιτ

Σκηνοθεσία: Άλεν Ντεροσέρ

Την ίδια ώρα το Mega θα δείξει την ταινία «Κρίμα το μπόι σου». Ο Μάριος, καλός άνθρωπος εκ φύσεως, βλέπει ότι ο φίλος του Δημήτρης χρειάζεται χρήματα και του δίνει ένα ποσό από το ταμείο της εταιρείας στην οποία εργάζεται. Ο Δημήτρης, όμως, δεν του τα επιστρέφει και ο Μάριος καταδικάζεται σε επταετή φυλάκιση. ‘Οταν βγαίνει από την φυλακή, τον περιμένει ένα αυτοκίνητο. Ο οδηγός του τον πηγαίνει σε μια βίλα, όπου μαθαίνει ότι όλα όσα βλέπει, είναι δικά του.

Στον κατάπληκτο Μάριο εμφανίζεται η Δανάη, μια πανέμορφη γυναίκα και του λέει ότι είναι χήρα του φίλου του Δημήτρη, ο οποίος, πριν πεθάνει, είχε δημιουργήσει μια μεγάλη περιουσία στο Κονγκό.

Η Δανάη του δίνει τα χρήματα που του “χρωστάει” και ο τίμιος Μάριος τα παραδίδει στον σύμβουλο της εταιρείας. Ο Μάριος είναι τώρα ευτυχισμένος και ερωτευμένος με την Δανάη. Σε μια εκδρομή στην ‘Υδρα, όμως, ο Μάριος αντικρύζει έκπληκτος τον φίλο του τον Δημήτρη, που είναι ολοζώντανος και πουλάει παγωτά. Απ’ αυτόν μαθαίνει ότι η ιστορία του Κονγκό είναι κατασκευασμένη και ο Μάριος αναζητάει την Δανάη, που στο μεταξύ έχει εξαφανιστεί. Μαζί με τον Δημήτρη, πηγαίνει στη βίλα. Εκεί τον υποδέχονται σαν άγνωστο. Ο Δημήτρης νομίζει ότι ο Μάριος είναι ψυχοπαθής, αλλά αυτός τον πείθει ότι όσα του είπε συνέβησαν πραγματικά και του ζητάει να τον βοηθήσει να μάθει τί συμβαίνει.

Έτος: 1970

Διάρκεια: 81 λεπτά

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Ανδρέας Μπάρκουλης, 'Αγγελος Μαυρόπουλος, Δήμος Σταρένιος, Χρήστος Καλαβρούζος, Θόδωρος Κατσαδράμης, Μάκης Δεμίρης

Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης

Στις 22:50 το Star θα προβάλει την ταινία «Ο λογιστής». O Κρίστιαν Γουλφ είναι μαθηματική διάνοια, με μία μορφή αυτισμού. Διατηρεί ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων.

Τη στιγμή, που ο αρχηγός της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, Ρέι Κινγκ, προσπαθεί να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα του λογιστή, ο Κρίστιαν αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια υπάλληλος ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Κρίστιαν δεν φαντάζεται την κατάληξη αυτής της συνεργασίας. Καθώς ο Κρίστιαν πλησιάζει την αλήθεια, ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να αυξάνεται.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 117 λεπτά

Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Άννα Κέντρικ, Τζέι-Κέι Σίμονς, Τζον Λίθγκοου, Μαίρη Κραφτ

Σκηνοθεσία: Γκάβιν Ο' Κόνορ